Zaznamki

Lord of Ultima

Alternativna imena: Lord Of Ultima

Lord of Ultima na spletu - nov spletni projekt iz svetovno znanega razvijalca računalniških iger - Electronic Arts, družba večinoma stal na izvor vsega industriji računalniških iger. In vesolje za izdajo lastnih brskalnik igra "elektronike" je bil izbran, ki ga poznajo in dobro znano - prva tekma serije Ultima pojavil pred več kot dvajsetimi leti. Kaj se je zgodilo s to kombinacijo? Nov, prefinjen, uspešno združuje gospodarsko in vojaško strateška igra z lepo grafiko in zabavno igranja.

Pridružite se v igri GOSPODU Ultima - nekaj, s katerim ste začeli svojo dolgo potovanje, da razvijejo svoje naselja. Igra je povsem v brskalniku in ne zahteva prenos in namestitev odjemalca, vse, kar potrebujete, da začnete igrati igro Lord of ULTIMA spletu - internetna povezava in brskalnik. Registracija Lord of Ultima ne bo veliko časa - preprosto vpišite e-poštni naslov, na katerega boste prejeli e-poštno potrdilo o registraciji in ki online igra Lord of Ultima uporablja za prijavo in geslo, izberite svoje ime v svetu iger na srečo in Vnesite vašo državo. Kot lahko vidite, igra Gospodar pregleda ULTIMA je tako enostavno in hitro, da ne bi zavlačevali želijo igrati Lord of Ultima nepotrebnih dejanj.

Ena od značilnosti, da je igra Gospodar ULTIMA spletu je sposobnost, da izberete eno od dveh poti razvoja - mir, gospodarskih in vojaških. Če želite v celoti osredotočiti na mirni poti razvoja, vzpostaviti trgovinske odnose, gradnjo in nadgradnjo različnih zgradb in s tem ohranili svoja mesta, da uspevajo, morate samo, da ne gradijo na gradu mesta. V tem primeru, lahko celo z veliko vojsko sovražnega nastavljen sosede organizirajo samo plenilski pohod na vašem mestu, da tudi v primeru vašega neuspeha ne bo končala zaseg ozemlja ali uničenja mest - boste izgubili le del svoje zakladnice. Če vam je ljubše, aktivno pot in razvoj vojaške naše države, Lord of Ultima online igra vam ponuja drugačen način - boste morali zgraditi grad, ki bo osnovna struktura vsakega mesta. To vam omogoča, da na grad polna sovražnosti in odstrani vse omejitve, razen za sedemdnevno zaščito Začetniki pred napadom. Ampak tudi prisotnost gradu omogoča igralcem, da napadejo vsakogar, ki se vašem mestu, in podobno napad v najslabšem primeru lahko pride do popolnega prenosa pristojnosti na mestu bolj uspešen nasprotnika.

GOSPOD Ultima spletni igri pa ima še eno zanimivo lastnost - gradnja stavb v njej sama po sebi je zanimiva uganka in mini-igra, zaradi umestitve Vsaka stavba njegova učinkovitost odvisna! Na primer, ki se nahaja v odprtem terenu Lumberjack koči bo tudi proizvodnjo lesa, temveč le njena višina pa bo precej manj kot v enakem koči v gozdu - v resnici vsakič logger bo kandidiral za drevesa. No, ko pride čas, da mlin, je tudi bolje, da se v bližini drvarji, ki je bil že žagarski delavci ne bodo imeli veliko teči za materiale.

Na osnovi teh značilnosti igre Lord of Ultima igrajo zdelo zanimivo in zabavno, enostavno igranja z zasvoji za več ur. Do danes je po vsem svetu število ljudi, ki so pripravljeni igrati igre na spletu Lord of Ultima merijo v več sto tisoč, in številka še vedno narašča, saj je igra GOSPOD Ultima spletu še naprej raste in radost ljubitelji nove funkcije in bonusov.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more