Zaznamki

Gospodar prstanov: Vzpon v vojno

Alternativna imena:

Lord of the Rings: Rise to War je strateška igra, ki temelji na seriji knjig in filmskih adaptacij Gospodarja prstanov. Vsak, ki pozna ta dela, bo tukaj srečal veliko prijateljev.

Ko začnete igrati Lord of the Rings: Rise to War, morate najprej izbrati frakcijo, ki jih je v igri skupno šest.

  • Lothlorien
  • Erebor
  • Rohan
  • Gondor
  • Isengard
  • Mordor

Vse frakcije so po svojih sposobnostih približno enake, ravnotežje v igri je urejeno. Izberite frakcijo, ki vam je najbolj všeč.

Po tem morate porabiti še nekaj časa za ustvarjanje dizajna prstana po vaših željah.

Naprej se začne sama igra. Naučite vso modrost, da boste nihče drug kot sam Gandalf.

Grad, ki so vam ga dali razvijalci, nima veliko zgradb. Na začetku je njihova gradnja in izboljšava skoraj v trenutku, ko pa se raven poveča, bo to trajalo veliko ur. Na lastne oči si boste lahko ogledali, kako se vaš grad spreminja in spreminja iz zapuščene garnizije v pravo trdnjavo.

Igra vsebuje vse rase Gospodarja prstanov: hobiti, ljudi, škrati in vilini.

Za vodenje vojsk boste morali najeti vodje poveljnikov. Ti znaki imajo lahko različne stroške zaposlovanja. Nekatere je enostavno najeti, nekatere pa zelo težko dobiti, tudi sam Gandalf je med njimi. Vsak od poveljnikov lahko razvije in pridobi nove veščine, za to mora redno sodelovati v bitkah in premagati sovražnike. Med veščinami, ki so morda na voljo, so zdravljenje ali izboljšanje lastnosti vaših vojakov in še veliko več.

V gradu je mogoče najeti

vojsk. Vsaka vojska bo postala močnejša, ko boste pridobivali izkušnje.

Bitke v igri potekajo samodejno, na izid bitke ne morete nekako vplivati, vse odločajo številke in bojna moč.

Ozemlje okoli gradu je mogoče osvojiti z uničenjem sovražne vojske, nameščene na njih. Moč vojske, ki je potrebna za takšen zajem, je odvisna od specifičnega ozemlja. Nekatere je enostavno ujeti, druge pa zahtevajo zelo močno vojsko.

Če želite, lahko napadete sosede v frakciji, čeprav to ni zelo dobro, a če se odločite postati zlobnež, vas nihče ne bo ustavil.

Lahko se zabavate ob odlomku zgodbe akcije, ki v celoti ponovi vsebino knjig in filmov.

V igri so tako imenovane sezone, kjer so vam na voljo različne naloge, na samem koncu sezone pa boste morali na zemljevidu ujeti eno od prestolnic. Če bo uspešen, boste prejeli prstan in veliko količino sredstev.

V klanih je možno sodelovati z drugimi igralci. To močno poenostavi razvoj. Poleg tega bo na voljo klanska trgovina in možnost sodelovanja pri gradnji sedežne citadele.

Pravega denarja v igri ni treba porabiti, brez njega je povsem mogoče, če pa se želite zahvaliti razvijalcem, lahko v igri opravite nakupe.

Lord of the Rings: Rise to War brezplačno prenesete za Android, sledite povezavi.

Ne izgubljajte časa, domišljijski svet čaka na vas! Samo vi odločate, ali boste postali zlobnež ali se boste borili proti zlu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more