Zaznamki

Loong Online

Alternativna imena: Loong Online

Loong Online (Loong igre Online) - brezplačna multiplayer online igra vlog, v katerih se odvijajo dogodki v starodavni Kitajski, mogočno in veličastno moč. Trenutno igra je v procesu lokalizacije in prilagajanja evropskim in ameriškim občinstvom. Gotovo ni skrivnost, da so igre, v kateri predmeti so razkrile vzhodni mitologijo, postopoma uveljavlja stališče, in vsako leto so postali bolj in bolj. Vendar pa zelo veseli, da online igra Loong - ni samo komercialni projekt, za show, ampak resnično bitje, ki je rezultat trdega dela veliko ljudi in je dobil zaupanje in verodostojnost z veliko igralcev po vsem svetu.

Pridružite se v igri Loong Online razumljiva vsem in ne bo veliko svojega časa. Vse, kar morate storiti -, da vnesete ime računa, geslo za dostop do igre in e-poštni naslov. Nato je v nabiralniku, boste prejeli obvestilo, da je registracija Loong končan, in po prenosu igre stranko, lahko takoj začnete igrati.

Zdaj pa malo o sistemske zahteve: procesor - 1.5 GHz RAM - 2 GB grafična kartica s 3D-pospeševalnik pomnilnik 256 MB, 5 GB prostega prostora na trdem disku in operacijski sistem Windows XP / 7. In seveda ne pozabite, da mora biti računalnik povezan z internetom.

Prav tako se je zgodilo, da imajo zelo malo igre dovolj velik proračun, vendar Loong spletno igro, ki se lahko pohvali s trdno vlaganje v njen razvoj. In če govorimo posebej, je ustvarjanje igre porabil približno deset milijonov ameriških dolarjev. In ko bolj seznanjeni z igro, ni dvoma, kaj je bil denar porabljen, ne pride v poštev. Velike grafike, lepo in zelo gladka animacija, podrobno študijo okolja in hudičevo dober scenarij in plot, kakor tudi lokalizacija igre na veliko število različnih jezikov.

Editor liki, ki določa, Loong Online igre, dosežen na vesti, po lastni presoji, obstaja šest barve las, pet različnih vrst odbitkov, pet vrst vrst in oblik obraza in več različic začetnih kompletov oblačil. Seveda bo edinstvenost svojo igro značaja brez dvoma daje različne tetovaže, brazgotine in uhani in vse, kar boste tudi vi lahko prilagodite.

Razred sistem v igri, v resnici manjka, ga zamenjali z delitvijo specializacije posedovanjem orožja: totem, harfe, medenine členki, ki Helebarda, lok, meč ali sabljo. Prvič, lahko spremenite orožje ves čas, vendar s povečanjem vašo sposobnost, da spremenite perosnazha arzenal bodo manj, ker boste morali resno razmisliti o tem, kaj podružnica razvijati orožje. Igrajte igro Loong Online prijetno in zanimivo s podporo vseh vaših tovarišev. Siege, clan bitk in bojev v areni - s prijatelji, da sodelujejo v vseh teh dogodkih bo veliko bolj zanimivo.

Na začetni stopnji igre, ki je v območju za začetnike, se boste srečali z NPC, neblshoy narediti izpit in dobili svojo prvo pravo službo. Ni prizanesla razvijalcem in je že priljubljena pri vseh večino iger avtomobilski navigacijski sistem. Zdaj, če hočeš priti do neke točke na terenu, boste morali zadržite miškin kazalec na mesto na zemljevidu in kliknite na poseben gumb, rezultat le teh preprostih ukrepov, vaš lik bo potekal tam sam. Igrajte igro zahvaljujoč Loong Podoben sistem bo zelo zadovoljen.

Ti bodo zadovoljili vse ljubitelje zelo hišne sistema, sposobnost za pridobivanje, ki jih dobesedno pojavil po tretjem nalogo. Vaš ljubljenček - ne le igrača, ampak prava bitka pomočnik.

Evolve v igri ni tako težka izkušnja enostavno zaslužili, saj so delovna mesta vedno dovolj, da vaš lik je bil nenehno razvijali in raziskovali nove tehnike in spretnosti.

Torej, se sešteje pod vse zgoraj navedeno, je treba opozoriti, da se bo v Loong Online igre všeč vse tiste, ki raje izbirajo med igrami zanimivih in kakovostnih izdelkov ob istem času.