Zaznamki

Looney Tunes World of Mayhem

Alternativna imena: Looney Tunes Mad Svet, Looney Tunes Mad World

Looney Tunes World of Mayhem - najljubši liki v novi lupini

Igro Looney Tunes World of Mayhem iz studia Scopely vam bo odprla dostop do vseh risanih junakov v vesolju Looney Tunes. Za boj proti zlu morate sestaviti zabavno ekipo. Konec koncev, kdo se najbolje spopada s tem, ne glede na to, kako sta Bugs Bunny in njegovi prijatelji.

Vse se začne z malim zlikovcem Marvinom, ki je pripravljen uničiti človeštvo. V gozdu sedi v svojem laboratoriju in izdeluje zahrbtne načrte. In naš prijatelj Bugs se je, kot vedno, med kopanjem poti na plažo Pismo malce izgubil in zavil v napačno smer. Odtrgavši u200bu200bzlikovca stran od posla, je vnesel jezo in streljal iz laserske pištole. Toda tudi naš zajec ni zamudnik, saj je pošiljal sef z neba svojemu prestopniku. Bitka se konča tako, da Bugs naključno uniči Marvinovo nadzorno ploščo in celoten risarski laboratorij. Zdaj mora nekdo zbrati te risanke nazaj ;-)

Bagz Bunny potrebuje vašo pomoč v igri Looney Tunes Crazy World na PC-ju. Vsi junaki risank so pobegnili tja, kamor jih je treba vrniti. Morate se veliko boriti in sestaviti svojo sanjsko ekipo, ki vam bo pomagala pripeljati vse v normalno stanje. Za začetek imate dostop za nadzor samega zajca, to je vaš prvi junak. Ima dva edinstvena napada:

 • osnovnih - vsaka poteza se uporablja za nanašanje škode - pri zajcu je varen padec z nebes na sovražnika, tako kot v risankah;
 • je poseben - odlikuje ga njegova moč, vendar je potreben čas, da se znova naloži - kopati po nasprotnikovem hrbtu in udariti po glavi z rolado, kar povzroči omamljanje za eno potezo.

spretna kombinacija teh napadov vam bo prinesla več zmag.

Po prvi zmagi boste dobili malo iluzije, ki napne atomizer, lahko ga uporabite za aktiviranje risanke. Risanke so različnih lastnosti in za različne namene:

  10.0009 zagovornikov - visok življenjski standard in zaščita, a nizek napad;
 • napadalcev - visoka stopnja napada, vendar nizka obramba in življenjska doba;
 • junakov podpore - uravnoteženi liki, uporabni v različnih situacijah, nekateri se lahko zdravijo.

Vsaka risanka ima svojo raven zvezdništva, kar kaže, kako močna je. Več zvezd je kul kot junak. Obstaja tudi redkost: navadna, redka, epska in legendarna. Ne pozabite, več zvezd in manj pogosto junak - dodajte ga v svojo aktivno skupino.

Igra Looney Tunes World of Mayhem se prvenstveno bori, in to ne le vzdolž glavne linije zadrževanja, ampak tudi z drugimi igralci. Boji - bitke z igralci, in sicer njihove risanke. Na koncu bitke dobite škatlo z nagrado. Potrebno bo malo časa in delo vaših junakov, da ga odprete. Igra ima bonitetni sistem in po doseganju novih višin boste prejeli vredne nagrade.

Do zdaj je v igri 141 junakov. Razvijalci se ukvarjajo z izboljšanjem igranja in v igro nenehno dodajajo vedno več znakov - zanimivih in smešnih. Na enem mestu najdete risanke iz različnih risank, ki se na TV zaslonu niso mogle presekati.

 • Taz je simpatično zobato bitje, ki se lahko hitro vrti kot tornado in trga vse na svoji poti.
 • Hugo je nogavec, ki išče hišnega ljubljenčka, medtem ko zamrzne vse na svoji poti.
 • Lola the Raider - nudi sovražnikom veliko slabosti, obravnava škodo na območju z verjetnostjo kritične škode in odstrani prikrite vse.
 • Twiti - mlada ptica, lovec na zaklade, zna dobro zdraviti in pretepati; varen sovražnike lovil s kamenjem z varne razdalje.
 • King Duffy je mlakar ne samo monarh, ampak tudi pohlepni napadalec, ki se z vsako potezo trudi, da bi ukradel nekega dobička.
 • Pastir samuraj - zvest čuvaj templja; zagovarja svoj položaj in postaja močnejši, bolj ko sovražniki oklevajo.
 • Hippeti Hopper je legendarni boksar, spretno je mimo protinapadov in izmikal, da bi nanesel kronski udarec nasprotniku, ki ni branilec.
 • Ragbi igralec Gossamerja - tesen vezist, odločen, da bo zmagal; takoj, ko začne navduševati, je izid tekme vnaprej sklenjen.
 • Svinjska svinja - uravnotežen podporni značaj; Prijazna svinja lahko zdravi zaveznike in naredi nekaj škode sovražnikom.

Prenos Looney Tunes World of Mayhem na PC in začetek igre je povsem preprost. Za začetek naložite Bluestacks Android emulator in šele nato v njem namestite igro in jo zaženite. Želimo vam veliko sreče pri iskanju razpršenih risank!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more