Zaznamki

Črtna vojna

Alternativna imena:

Line War strategija v realnem času v klasičnem slogu. Igra je na voljo na PC-ju. 3D grafika je dobra in podrobna. Glasovna igra je visoke kakovosti, glasba je prijetna in vas med dolgo igro ne bo utrudila. Optimizacija je prisotna, zahvaljujoč temu zahteve glede zmogljivosti niso visoke, igrate lahko tudi na relativno šibkih napravah.

Pri ustvarjanju tega projekta so se razvijalci zgledovali po družabnih igrah in nekaterih najboljših klasičnih igrah RTS, kot sta Command in Conquer.

Preden začnete igro, si oglejte kratko vadnico z nasveti, ki vam bo pomagala hitro ugotoviti. Ne bo težko, čeprav so razvijalci v Line War uporabili ne povsem klasično shemo nadzora.

Opravila so precej tradicionalna za vsako strategijo RTS:

  • Raziščite območje v iskanju mest črpanja virov
  • Zgradite bazo na mestu, primernem za obrambo
  • Poskrbite za varnost svojega tabora, da ga sovražniki ne bodo zravnali z zemljo
  • Razvijte tehnologije, zgradite nove zgradbe in izboljšajte orožje
  • Sklenite zavezništva z drugimi igralci in ugotovite, čigava vojska je močnejša na bojišču

To je kratek seznam tega, kar boste počeli, ko boste igrali Line War.

Preden začnete, boste imeli možnost izbrati teren, velikost zemljevida, število nasprotnikov in druge pomembne parametre.

Razvijalci so posebno pozornost namenili ohranjanju ravnovesja, kajti ne glede na to, katero frakcijo izberete, bo vaša veščina kot poveljnik igrala odločilno vlogo na bojišču.

Nadzorni sistem v Line War je zelo priročen, vendar ne povsem tradicionalen. Imeli boste priložnost načrtovati akcije svojih enot veliko korakov naprej. Na zemljevid dobesedno narišete akcijski načrt, vaše bojne enote pa mu sledijo. To nekoliko spremeni koncept in naredi nadzor v bitkah bolj udoben. Ni vam več treba biti pozoren na vsako bojno enoto, samo začrtajte svoje cilje in pot in nato nadaljujte z naslednjo enoto.

Če vam ne uspe zmagati prvič, naj vas ne obupa, morda proti vam igra izkušenejši igralec. Sčasoma, ko ste razvili učinkovito strategijo, se boste lahko spopadli s katerim koli sovražnikom. Glavna stvar je, da ne obupate, poskusite in eksperimentirajte naprej.

Igra je trenutno v zgodnjem dostopu. Kritične napake so že odpravljene, zabavate se lahko v boju s tisoči igralcev po vsem svetu. Lokalna kampanja še ni na voljo, a do izida Line War razvijalci obljubljajo, da bodo razveselili vse igralce z zanimivim zapletom. Razvoj poteka aktivno, z visoko hitrostjo, tako da je v času, ko berete to besedilo, morda že prišlo do izdaje.

Za igranje Line War boste potrebovali stabilno internetno povezavo, lokalne misije pa boste lahko igrali brez povezave.

Brezplačen prenos

Line War na PC žal ne bo deloval. Igro je mogoče kupiti na portalu Steam ali na spletni strani razvijalcev.

Začnite igrati takoj zdaj, da sodelujete v spopadih med ogromnimi vojskami in osvojite najvišje mesto na lestvici!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more