Zaznamki

Drzni 90

Alternativna imena: Lihie 90

Drznost 90. spletu - brezplačna spletna igra z navdihom serije "Brigada" ustvarili. Ta online igra Drznost 90. je socialno-ekonomski simulator, prevoz igralca v svet bližnje preteklosti naše države. Čas korupcije, uničenje in kaos. Ena je prisiljen poiskati boljše življenje na svojem, ki deluje sredstvo za dosego ciljev.

Poletan 90. spletno igro, kjer akcija poteka v virtualnem mestu, ki je razdeljena na cone vpliva združb, od katerih je vsaka specializirana za določene vrste kriminalnih dejavnosti. Vaša naloga v tej igri je, da preživi in ​​postopoma povečati svojo avtoriteto, da bi postali mojster senci kot posledica mestu in v čim večji meri, da ostanejo na tej spletni strani. Lahko igrajo igre na spletu in drzni 90. včlanijo v eno izmed skupin, ki se izvajajo v kazenskem prostoru, ki vam je všeč, ali pa pojdite na svoj način in organiziranje v igri poslovanja, odpiranje založbo, ki se ukvarjajo s trgovino, prodajo orožja in tj , Ali pa se skupaj s tolpo in ne izsiljevanja.

Minimalne sistemske zahteve: internetna povezava 64 kbit / s, nameščeni Adobe Flash Player 10, RAM - 1 GB prostora na trdem disku - 512 MB.

Za začetek igra zahteva registracijo v igri Drznost 90..
Registracija Drznost 90. na več načinov: lahko vstopijo skozi eno od socialnih mrež, ki so že registrirana. Če ne, je mogoče storiti z uporabo e-poštni naslov. Ali registrirajte na spletni strani, z navedbo imena (pod njim boste vedeli druge akterje v igri), Vaš e-mail in geslo. Drzni na 90. registraciji bo popolna.

Od začetka igre boste dobili v nevtralni coni. Če ne želite, da sledijo zgodbo in ni izbral vlogo enega izmed militantnih tolp, da bi se prilagodili igro in pridobivanje izkušenj, je zaželeno, da pridobi informacije iz računalniških likov.
Ne zanemarjajte usposabljanje, in ne, da povečajo svojo raven, ki temelji na lahko zmago. Sprva naj bi vsi enako storiti vsaj lahka naloga, s čimer se poveča, njihove lastnosti in sposobnosti.
Ustaljena lik in igrajo igre na spletu Poletan 90 lahko v vsakem mestu, vključno z ozemljem drugih skupin, vendar pa morajo biti zelo previdni, saj lik lahko napade na vseh lokacijah, tudi v času naloga. Kasneje, zaslužijo ugled in denar, lahko kupiš ali zgraditi sami doma in začeli ustanoviti svoje lastno podjetje. To je najbolj zanimiva lastnost igre: Tukaj lahko igralci igrajo Drznost 90 lokacijah in razširiti in spremeniti svoj videz. Lahko graditi hiše, trgovine, pisarne v posebej določenih območjih. Prav tako se lahko uporabi ali proda na dražbi.

Zelo me zanima v tej igri, baltske Hoteli bori - s hkratno multiplayer načrtovanih ukrepov. To pomeni, da v bitki nekaj igralci lahko sodelujejo v istem času, igralci ne bo premika v strogem zaporedju, medtem ko je priložnost, da spremenijo potek bitke orožje izbire, ali kombinacija udarcih.