Zaznamki

Življenje je fevdalno

Alternativna imena: Življenje iz fevdala

Življenje je fevdalno: izvor fevdalnega življenja.

Lahko rečemo, da je igra Življenje fevdalna v mnogih pogledih podobna drugim strankam multiplayer izdelkov, vendar še vedno ima svoje edinstvene posebnosti. Eden od njih je, da se igranje lahko nadaljuje za nedoločen čas, že več let razvija lastno sivo ali ločeno domačijo.

Podjetje Bitbox razvijalec, ki je pred nekaj leti razglasil za svoje načrte za svojo idejo, je naredil ta naglas. Avtorji so želeli predstaviti igralce s popolnoma edinstveno igračo, v kateri je vse kar se da blizu realnosti. Izbira teme srednjega veka lahko imenujemo tudi uspešna. To obdobje še posebej privlači ljudi s svojim zapletenim načinom življenja.

Resničnost fevdalizma.

Z igranjem igre je življenje fevdalno, verjetno čakate na nekatere privilegije, ki so del tega razreda. Vendar je treba opozoriti, da se sedanja elita in srednjeveški med seboj razlikujeta, kot poleti in pozimi. Danes vladajoči razred rad daje naročila in čaka na njihovo takojšnjo izvršitev. V starih časih so dobro dosegali z lastnim delom. Na začetku nimaš ničesar in na določenem delu neplodne dežele moraš rasti aktivno naselje. Želite jesti? Ukvarjati se s kmetijstvom. In vsa dela so premišljena o ekstrakciji kamnov z zemlje, oranju, sejanju, zalivanju in zatiranju škodljivcev, žetvi. Nato ga je treba predelati, znebiti se slame in brusiti v moko. Zadnja faza je peka kruha. Zato boste potrebovali mlin za mletje in pekarno. Ne pozabite na orodja za delo na tleh. Navsezadnje potrebujete plug, konji pa lahko pomagajo pospešiti delo na tleh. To vodi v nujnost vzreje goveda in gradnjo kovačnice, ki omogoča izdelavo potrebnih orodij in vojn.

Gradnja hiše poteka po podobnem sistemu. Oboroženi ste s sekiro, pojdite na najbližji gozdni pas in posekali drevesa, dokler ni dovolj lesa za gradnjo hiše ali druge strukture. Iz rude ali premoga? Čas je, da poberem kikico in gremo v rudnik. Želite spremeniti meni tabele? To vodi do ideje, da je čas za razmislek o širitvi gospodarstva. Zgradite zavetišča za živali, posejte več pridelkov, zgradite dodatne proizvodne zgradbe. Kot lahko vidite, vse skrbi zahtevajo skrbno delo. Zato, da bi potrebno število desk v trgovini, in nato aktivirati funkcijo samodejnega gradnje ne bo delovalo. Povsod potrebujete neposredno sodelovanje in iz tega izhaja celoten sistem igre.

  • Vnesite guild

Več priložnosti

Za začetek morate prenesti Življenje je fevdalno in raziskati možnosti prostora za igre.

  • Razširitev virov
  • Proizvodnja orodij in orožja
  • Similirati različne spretnosti
  • Učenje o vojaških zadevah
  • Zaščitite svojo domeno
  • Razširi ozemlje
  • Raziskava novih področij
  • Ustvarite več zgradb

Izberite svoj scenarij dejanj, ki se bo osredotočil na izboljšanje osebne lastnine ali vzpostavitev poravnave pod vašim vodstvom. V tem procesu, ko ste v življenju, je fevdalno igrati, lahko vodite kmetijo, in ko postane dolgočasen v zaprtem prostoru, se pridružite cehov, in vaše življenje se bo opazno spremenilo. Da, to bo imelo določeno tveganje, vendar bo postalo veliko bolj zanimivo.

Med igro Življenje je Feudal lahko ustvarite lastne enote za oborožene spopade s sosedi ali se pridružite drugim, da dobite svoj delež zemlje ali drugega dobička med kampanjami.