Zaznamki

Les Royaumes Renaissants

Alternativna imena: Les Royaumes Renaissants

Game Royaumes Renaissants je brezplačna, mednarodni in res množično večigralsko spletno igro. Vam ne bo treba prenesti karkoli - polne igro v pomlajeni kraljestvu potrebujejo le spletni brskalnik. Ta igra popolnoma poustvarja različne žanre in ima strateško vlogo in skupaj s političnimi komponent.

Ko ste v Royaumes Renaissants igri, si lahko potopite v začetku renesančne Evrope. Vaš lik se bo začel igrati skromno vlogo v prosti plovbi, če pa bo imel na trdnost, vztrajnost in spretnosti, nato pa na koncu, boste imeli priložnost, da splezajo hierarhije in da igra pomembno vlogo v političnem življenju kraljestva.

Pred igranjem Royaumes Renaissants , preverite, ali vaš računalnik izpolnjuje sistemske zahteve, kot so: frekvenca procesorja - 2GHz; RAM 1GB Grafična kartica - 128MB. Pridružite se v igri Royaumes Renaissants ne bo trajalo veliko časa in enostaven:

1.                   Na glavni strani izberite postavko "registracija";

. 2                   Vnesite uporabniško ime;

3.                   Prosimo, vnesite veljaven e-mail;

4.                   Vnesite varno geslo in ga ponovi

5.                   Izberite "registracijo" in Royaumes Renaissants registracija je končana.

Je igra izšla leta 2004, potem ko je hitro postala klasika, če se tako izrazim, merilo za spletne igre. Game Royaumes Renaissants je zaznamoval številne nagrade, je bila prevedena v 25 jezikov, in njen uspeh je preprosto nepredstavljiva.

Če iščete za krvavo bitko ali zadnji umetnosti 3D, nato pa Royaumes Renaissants spletu bo izpolnila vsa vaša pričakovanja . V tej igri, če želite napredovati v hierarhiji, ali za pozicije vplivno osebo, potem boste morali pogajati ... Game Royaumes Renaissants - to je kompleksna in bogata igra, v kateri medčloveški odnosi nad vse ostalo.

V času renesanse, boste postali Potepuh v novi Evropi, v sredi petnajstega stoletja, in je treba za napredek v družbenem merilu. Vsi znaki, da boste naleteli v igri, je tesar, pek, čigar kruh kupiš, na mlinarja, ki proizvaja moko, Torba, ki uvaža pšenico iz daljnih dežel ... in celo župan svoje mesto, svoje občine sodni izvršitelji, sodniki, vodje vojske ali kraljice Francije!

Boste Royaumes Renaissants igrajo in spoznali, da je to ogromen svet, ki se razteza na celotno Evropo v 25 jezikih: lahko na primer, da čoln čez Rokavski preliv, in lahko pridruži Otomanskega cesarstva. Vendar morate zapomniti, medtem ko potujete Royaumes Renaissants spletu , določa, da politična situacija, ki jo prečkajo mejo, in zato lahko povzroča konflikte!

Ampak, če so te avanture ni za vas, potem si lahko izberete in miren način življenja. Mogoče bi raje prizadevala za preživljanje v igri Royaumes Renaissants , z uporabo vaša polja in gojenje živali ali proizvajajo redkih predmetov za mednarodno trgovino ( tapiserije, lokalne alkoholne pijače in tako itd. ). Zakaj ne odpreš restavracijo ali premoženje v trgovini? Hvala prislužil kapitala, da bi lahko tudi privoščijo, na primer, da postane župan ali samo živi srečno življenje, ne da bi zapustili svoj vaško igro Revival kraljestvo.

Od leta 2004, razvojne ekipe Shogun nenehno bogatijo svet igre Royaumes Renaissants spletu trajno podlago. Navigacija, ladjedelništvo, medicine in bolezni, zato so del najnovejše izboljšave. In leta 2013, novi igralci pričakujejo nova presenečenja. Pridruži se zdaj in raziskati svet Royaumes Renaissants spletu , če to storite v zobe!