Zaznamki

LEGO Star Wars: Sila se prebuja

Alternativna imena:

Igra LEGO Star Wars The Force Awakens, ki temelji na istoimenskem filmu. Tukaj boste našli kakovostno 3D grafiko in dobro izvedeno glasovno igro. Vse to vas bo potopilo v vzdušje slavnega vesolja Vojne zvezd z veselimi, prijaznimi junaki in zahrbtnimi zlikovci.

Ta del igre je navdihnila The Force Awakens. Igra ne ponavlja popolnoma filma, vendar je veliko prizorov precej natančnih, čeprav z manjšimi razlikami, ki vam bodo najverjetneje celo všeč.

Preden začnete igrati LEGO Star Wars The Force Awakens, se morate odločiti, kdo bo junak v vaši igri.

Precej možnosti:

 • Legendarni Han Solo
 • Očarljiva Rei
 • Iznajdljivi Finec
 • Neverjetni Poe Dameron
 • Strong Chewbacca
 • Smešno in malo dolgočasno C-3PO
 • Nimble BB-8

Igrate lahko tudi kot kapitan Phasma, Kylo Ren ali general Hux. Kar težko se bo odločiti, saj so se tudi zlikovci v igri izkazali za očarljivo ljubke in kar malo zlobne.

V igri je veliko smešnih in komičnih situacij. Razvijalci so poskušali nasmejati vsakega igralca, ki svoj čas posveča igri.

Čaka vas veliko zelo različnih nalog, zahvaljujoč temu vam ne bo dolgčas niti za minuto.

 1. Tekmujte v vožnji hitrih vozil
 2. Sodelujte v obsežnih vesoljskih bitkah
 3. Spoznajte vse like, ki jih je tukaj več kot dvesto
 4. Razvijte spretnosti svojega junaka in ne pozabite nadgraditi svojega orožja in oklepov

Izdelajte nove predmete, potrebne za dokončanje nalog. Brez tega ne gre, saj ima ime igre čarobno besedo LEGO! To samodejno pomeni, da boste lahko v celoti pokazali svoj talent oblikovalca.

Igra je zelo pozitivna, zato jo je enostavno igrati, tudi ko morate opraviti težke naloge.

Zgodba, ki bo tukaj povedana, je del cikla, vendar je ločena zgodba. Če niste seznanjeni z vesoljem Vojne zvezd in želite začeti svoje seznanjanje s to serijo iger, je bolje, da začnete s prvim delom trilogije in takrat boste bolje razumeli motive dejanj likov.

Ta igra ima prvič priložnost sodelovati v razburljivih bitkah Blaster. Preoblikovan in izboljšan je bil tudi sistem Multi-Builds, zahvaljujoč kateremu boste imeli na izbiro več možnosti gradnje. Čeprav so igranje in kontrole podedovani iz prejšnjih delov, je bilo veliko izboljšanih, da bi bila igra še bolj privlačna za igralce.

Tudi če ste dokončali prehod, lahko vedno začnete z izbiro drugega lika in spoznate zgodbo iz nove perspektive.

Med igranjem vas čaka nekaj prijetnih večerov, kjer boste svojim najljubšim junakom pomagali prestati vse preizkušnje.

LEGO Star Wars The Force Awakens prenesite brezplačno na PC, žal ni možnosti. Lahko pa igro kupite na portalu Steam ali na strani razvijalca, kjer je pogosto naprodaj s popustom.

Namestite igro in se odpravite na potovanje polno dogodivščin v družbi junakov Vojne zvezd!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more