Zaznamki

Rimski legionarji

Alternativna imena: Legioners

Browser spletno igro vlog legionarji Ancient Rome vam ponuja, da se potopite v realnost antičnega Rima, doživeti usodo vseh sporov Roman legionary, obiščite gladiatorske kožo in sodelovati v bojih v areni. Kljub temu, da spletno igro rimski legionarji na spletu pozicionirana kot priložnostne zabave, je vse, kar je potrebno za celovit razvoj lika - vse vrste priložnosti za izravnavanje, njihovih igralnih zakoni, zabavno vzdušje in mehaniko igre.

Kako napisati, da nas o razvijalci v igri, njegovo delovanje je bilo uspešno preizkusili v vseh brskalnikih, tako da Roman legionarjev, lahko igrate kadarkoli priročno za brskalnik. Kot je za sistemske zahteve, potem lahko rečemo le to, da Standardna konfiguracija za računalnikom v pisarni - je realna možnost, in če ima vaš računalnik dober procesor in izboljšano Pentium tip VI, ne boste le igrati legionarji starega Rima, in "letenje" in za to realnost.

Pridružite se v igri legionarjev iz antičnega Rima, kot bi moralo biti za priložnostne publiko, preprosto in takoj na voljo na uradni spletni strani. Za registracijo boste morali obiskati spletno stran in kliknite na "Sign Up rimski legionarji" prišel gor s prijavo, izberejo spol svojega značaja, opredeljuje naslov poštnega nabiralnika in močno geslo. Ko potrdite, da Legionarji starega Rima Online registracija - to je res tvoja pobuda in povezavo za aktivacijo vašega računa, lahko varno iti za "kruh in cirkusih za."

Prvič, "kruh" tobish, da zaradi kaj bo vaš lik obstaja. Začetniki začnite igrati spletne igre legionarji starega Rima, kot navaden brez posebnosti, ki ima dušo, skoraj nič, ampak velike želje, da postane legionarske Empire. Za začetek, seveda, pomembna izkušnja. Kje lahko dobim? Pojdi na pripravah, tam
se izkaže v areni za začetnike, kaj boš in izkušnje in nagrade. Poleg tega, če bo usposabljanje uspešni, boste samodejno znajdete na četrto raven igre.

Še en "kruh" Legionnaire toda njegova vojaška kariera, to zaslužijo zlato. Najprej boste dobili denar za delo v hlevu - dobro, ki je dejal, da je orožje in oklep prišel enostavno? V prihodnje boste lahko zaslužili več vredne načine, kot obdelujete ali nalog. In če bo najprej igrate igre na spletu rimski legionarji praktično neoboroženih in brez streliva, nato pa kot lahko višina kupiti vse, kar potrebujete v trgovini ali v redkih knjig hiša - orožja in oklep, in kaj morajo nositi cesarsko bojevnik. Mimogrede, obstaja veliko različnih od njih, vendar si lahko privoščite le tisto, kar je na voljo za vaše ravni. V ta isti stopnji rasti, začetek iskanja. V gostišču boste našli NPC - znak, iz katerega dobijo prvo zaposlitev. Tukaj našli trenerja, ki je lahko koristno za nakup hišnega ljubljenčka.

Vas bomo prosili, da izberejo štiri živali: medved, pes, bengalski tiger in levinja. V prihodnosti bo mogoče vstopiti v klan ali posamezne živali drugih vrst, bodo veliko močnejši od teh štirih. No, do sedaj, in hišne - dobra zaščita pred zunanjim svetom, ki je poln plenilcev, tako živalske in človeške vrste.

Legioners online igra ima tudi samodejni bitko. Tobish, glede na vaše parametrov izbere sovražnika in bitka poteka brez vašega neposredne vpletenosti. In na koncu, boste obveščeni o količini izkušenj in bonusi zaslužil (v primeru zmage, seveda).

Poleg tega Legionarji starega Rima spletno igro, v kateri boste lahko posveti s poklicem, štiri od njih tu - Blacksmith delavcev, zeliščarja in kuhar. Na voljo tudi razvoj posebnih znanj in še veliko več, da bi lahko označili z zelo pravilna beseda "spektakel".

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more