Zaznamki

Legende Heroes

Alternativna imena: Legends of Heroes

Če želite začeti igrati igro Legends of Heroes spletu, morate biti registrirani. Pridružite se v igri Legend of Heroes vas popelje manj kot minuto. Sestoji iz več korakov:
1. Vnesite vašo prijavo. .
2 E-poštni naslov.
3. Sprejmi uporabnik sporazum in pravila zasebnosti.
Po teh treh korakih, Legends Heroes registracija je končana.
Online igra LegendsofHeroes ima veliko prebivalcev, od tega naj bi si izberejo predstavnika na dirki:
• Ljudje,
• Vilini;
& bull ; Highlanders;
• Sirens;
• Orki;
• Alkoholne pijače; [_1_ ] • Prebivalci ječe;
• Demons;
• Undead.

Pred igranjem v Legends of Heroes, morate razumeti, kaj so prednosti vsaki dirki.
Ljudje so močni vojaški strategi. Naredili so orožje in oklep najvišje kakovosti, ki lahko uroke na svoje sovražnike. Ljudje, ki sodelujejo pri plemenskih konj in griffins.
Vilini živijo v gozdovih. Njihovo mirno življenje v sožitju z naravo, je njihova sreča - za Vilini nič ni bolj pomembno kot biti varuhi zimzelenimi gozdovi.
Highlanders raje živijo ločeno od drugih ljudi. Ki ga je narava Highlanderje zelo nepredvidljiv in povsem edinstven - nekateri so lahko zelo prijazni, drugi so neverjetno močna in krvoločen.

Zelo zabavno igrati Legends of Heroes sirene - močvirje bitja. Prilagajanju na življenje v močvirnatem območju, njihova koža pokrita z luskami. Glavno orožje Sirene je strup, ki povzroča sovražniki niso le otopeli, ampak celo smrt.
Orke ljudje besno in zelo močna. Oni so rojeni, da so borci. Orke vzrejajo velike pošasti: Thunderbird, volkovi in ​​druga bitja, ki jim pomagajo v bitki.
Game Legends of Heroes Online je poseljena zelo skrivnostno raso. Parfum - najbolj skrivnostnih prebivalcev Batei. Vsi duhovi imajo lastnosti elementov - ogenj, led, zemlje in zraka.
V temnih podzemnih jamah, poravnana rezidenti ječe. Nihče ne ve, teh surovin ječo boljši od svojih resničnih prebivalcev.
Demons našli svoje bivališče v bližini vulkanov, ker so večne sodelavci ognja in toplote. Od drugih narodov demoni še posebej poudarja, da je grobo rdečkasto-rjave barve kože. Njihovo glavno orožje - rogovi in ​​ostrimi kremplji.

Legends of Heroes spletu naseljuje še eno dirko, katere izvor je zavita v tančico skrivnosti - Undead. Mnogi pravijo, da Walking Dead - je mrtvih duš, ki ne zapustijo ta svet sovraštva in maščevanja.

Online igre Legend of Heroes imajo svojo dolgo zgodovino. Ko ustvarite, svet je bil vratar - Nils, ki se trudijo, izpopolnjevanje svojega ustvarjanja in pregnal zlo.
Stoletja oblikovala devet civilizacije. Zadnjič so bili duhovi. Njihovi argumenti niso bili otipljivo obliko, tako da Nils jim je dal življenje in obliko.
Gledanje na življenje njegovih kreacij, Nils začel opažati, da ustvarja prijazno in svetloba, ki ustvarja postal zagrenjen in tema bič premoč nad njimi. Nils, pazite, da je svet sam po sebi zlo, je postal Lord of Darkness.

V času vladavine Gospoda Darkness Batei obstoj je ogrožen proti njemu so bili trije bogovi:
• Fiona boginja življenja;
• Arumar - boga vojna;
• moteče - bog modrosti.

Vojna med bogovi in ​​Gospodarja teme trajala več stoletij, in na koncu je bilo temno gospodar poražen. Vendar Lord of Darkness poveljnikov začela še en udarec deformacijske - bogovi so bile izčrpane in padel. Njihove duše raznese na drobne koščke in razpršene.
Zdaj Bath je bila razdeljena v štiri regije, vladajo smrt, požar, Doom in Immortal gospodar zla.

Zagon za igranje spletnih Legends Game of Heroes, boste spoznali, da so vsa ljudstva združujejo samo eno idejo: zbrati moči in uničiti vse štiri gospodo.
Pridružite Legends of Heroes - Vaša priložnost, da pokažejo vso svojo močjo in vojaško vpliva.
Legends of Heroes spletne igre čaka na vas!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more