Zaznamki

Legends of Kingdom Rush

Alternativna imena:

Legends of Kingdom Rush je še ena iz znane serije. A tokrat v povsem drugem žanru. Tokrat pred vami RPG z elementi potezne strategije. Grafika je izdelana v poenostavljenem, risanem slogu, tradicionalnem za to serijo iger.

Z začetkom igranja Legends of Kingdom Rush potujete skozi domišljijski svet, ki so ga zajele temne sile. Kot vsak junak v podobni situaciji boste morali tudi vi rešiti prebivalce tega pravljičnega kraljestva.

Zgodba ni zapletena in je predstavljena v obliki stripa, ki ga morate listati po poglavjih.

Na globalnem zemljevidu igre je več lokacij, od katerih niso vse na začetku odprte. Del se bo odprl, ko opravite razpoložljive.

Vsaka od lokacij pripoveduje svojo mini zgodbo in vse skupaj tvorijo skupno pripoved.

Igra ima dve težavnostni stopnji, enostavno in običajno. Razlika med njima je zelo opazna. Če je v preprostem načinu vse enostavno, potem se boste morali v težkem naprezati. O vsem v igri ne odloča spretnost bojevnikov.

Poleg bitk na zemljevidu so tu in tam besedilne mini naloge. Rešitve so odvisne od številnih parametrov. Glavna je sestava vaše ekipe. Prisotnost določenih enot v ekipi lahko odpre dodatne možnosti za premagovanje ovir. Prav lahko pride tudi vsebina torbe za kampiranje, saj uporaba predmeta, ki ga potrebujete pri določenem opravilu, pomaga zagotoviti uspešno opravljeno opravilo. Artikel je mogoče uporabiti samo enkrat. V drugih primerih bo uspeh odvisen od meta igralne kocke, tako kot pri družabnih igrah.

V igri je 6 junakov, vsak s svojimi veščinami. Poleg glavnega junaka obstaja še 12 vrst spremljevalcev, ki ga lahko spremljajo.

Na primer

  • Mag
  • Lokostrelec
  • Palladin

in drugi, katerih celoten seznam boste izvedeli, ko boste igrali Legends of Kingdom Rush.

Z napredovanjem vsake enote lahko izboljšate spretnosti, ki so edinstvene za vsako od njih. Prava kombinacija veščin močno izboljša možnost zmage.

Če ne morete mimo katere od lokacij, ne skrbite, zgodilo se ne bo nič nepopravljivega. Junak bo ostal živ, vendar bo treba prehod na tem območju začeti znova.

Opreme kot take ni, vendar lahko z zlatom, ki ga zaslužite, kupite predmete za naloge in uporabne stvari, kot je šotor, ki vsem članom ekipe omogoča počitek na terenu in okrevanje.

Tukajšnji bojni način je potezen z mrežo šesterokotnikov, ki jo mnogi poznajo. Pred začetkom bitke komuniciramo s tekmeci in včasih so rezultati takšne komunikacije nepričakovani.

Bojno polje se vsakič ustvari naključno. Ovire lahko uporabite pri načrtovanju strategije za trenutno bitko. Včasih so na igrišču uporabni predmeti, ki jih lahko uporabite sebi v prid. Na primer, pravočasno razstrelite sod smodnika ali prisilite sovražnika, da se približa plenilski rastlini, ki napada vse v svojem dosegu.

Legends of Kingdom Rush brezplačno prenesite na PC, žal ni možnosti. Igro lahko kupite po privlačni ceni na portalu Steam ali na uradni spletni strani.

Pravljično kraljestvo čaka na svojega rešitelja! Začnite igrati zdaj in ne dovolite, da zlo zmaga!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more