Zaznamki

Lava Online

Alternativna imena: Lava v živo

Kako se počutite glede fikcija? Ampak za potovanje v času? Če je rezultat pozitiven, ne mimo Lava Online. Tik preden začnete polnjenje robove strani Lava Register na spletu, poskrbite, da vaš računalnik je opremljen z naslednjim besedilom:

• Hitrost procesorja vsaj 1. 5 Ghz;

• Memory - 256 MB

• Video 3D 64 Mb,

• Operacijski sistem Win2000/XP/Vista.

Pridružite se v igri prosim Lava vojaški dizajn z "prag". V bistvu, boste morali vzeti ritual, da se v ne tako daljni prihodnosti post-apokaliptični svet. Passage Lava Online faza registraciji sestavljeno iz naslednjih:

1) Uvod prijavo (ime, pod katerim boste šli in "govorijo" v igri).

2) Geslo (6-16 znakov).

3) Podajte veljaven e-poštni naslov in spol.

4) Vnesite kodo iz slike.

5) Seznanitev in skladnost s FAQ in pogoji uporabe.

Za tabo, seveda, si lahko prenesete odjemalca igre, katerega instalacija bo zmanjšala obremenitev na internetnem kanalu ... ampak, če je povezava močna, samo pritisnite gumb "play" in pogumno potopi v razburljivi virtualne realnosti.

Začnete igrati igro Lava Online selitvi v naselju, ki se nahaja na severu Afrike. Mimogrede, v geografsko načrtovanje v celoti ustreza realni pokrajino na afriški celini. Njegova prva izkušnja bo zaslužil po zakolu sovražne čete ali celo podgan. Ne oklevajte in zgrabite vse, da bo padec od poraženih sovražnikov, saj na ta način lahko zbere veliko vrednost za njihovo nadaljnjo prodajo.

Če je tako zgodilo, da je šele začel igrati igre na spletu Lava, ste že s ciljem izpolniti nekatere gostje, potem boste morali najti značaja, po kateri bo glava visi klicaj. , Ki se ukvarja z distribucijo delovnih mest, prinaša veliko izkušenj, ki nato potrebuje igralce, da gremo ven iz te lokacije. Samo ne mudi preveč s tem dejanjem, kot je nazaj ni vrnil. Bolje, da črpalka na prvotnem mestu vsaj do pete stopnje.

Močnejši boste premagali sovražnika, več izkušenj zdaj. Lava online igre značilna bitk v realnem načinu, tako raztresen od boja ni priporočljivo o ničemer. Mimogrede, lahko borili le zunaj meja mestne. Izbira orožij je zelo raznolika: online igre Lava vam pištol, brzostrelk, noži ... in celo možnost neoborožene boju. Verjemite mi, lokalna boj, da vas prosim, tudi če ste - poznavalec in ljubitelj teh strelcev. In če ne, je najpomembneje, ne pozabite, da bodite pozorni na zdravje svojega junaka. Zero pomeni smrt.

Lava Online igre lahko pohvali prisotnost dveh valutah:

• Afriški - dnevno uporablja v različne namene gospodinjstva.

• zlata -, je mogoče kupiti le za pravi denar. Uporablja se za nakup v igri edinstveno veshchichek. Ampak to sploh ni, tako da pomiri: igrati Lava, preživljajo "kri" ne boste imeli, če ne, da je to mogoče.

Še nekaj besed o zgodbi. V juniju 2012 je bil močan izbruh vulkana Yellowstone in posledično sproščanje zelo strupenega pepela prisiljeni, da umrejo zaradi zadušitve deset tisoč Američanov. Potem je prišel Cold Snap (kar je privedlo do splošnega upada kmetijstva) in izumrtje zaradi lakote prehitela prebivalcev Zemlje. Zato Lava Online igrati, da boste imeli v Afriki, ki ima pogoje, da nagni priložnost ne ugasne človeško raso, in ti - eno od izvoljenim, ki so tu padel. Samo tukaj - v neprizanesljiva svetu pošti - Apokalipsa - za preživetje morali boriti nič manj nasilno.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more