Zaznamki

Dežele imperijev

Alternativna imena:

Lands of Empires je zanimiva strategija za mobilne platforme. V igri boste videli kakovostno grafiko s pozornostjo do podrobnosti. Glasba ni vsiljiva, ne draži in ne moti s časom.

V igri morate upravljati naselje v domišljijskem svetu. To bodo preprečile horde demonov, ki vdrejo v čarobni svet.

Treba se bo potruditi, da bo vaše mesto preživelo in se lahko razvijalo.

Toda preden začnete igrati Lands of Empires, boste morali opraviti kratko vadnico, kjer vam bodo prikazane osnove nadzora.

Naslednja se bo začela težka misija. Potrebovali boste čas, da se vključite v več dejavnosti hkrati:

  • Raziščite svet okoli sebe in poiščite skrite zaklade, ki jih morda varujejo demoni
  • Razširite meje svoje posesti
  • Iskati vire virov
  • Poiščite habitate titanov in pridobite priložnost, da okrepite svoje enote s temi pošastmi
  • Uničite demonske brloge in osvobodite begunce
  • Povrnite in obnovite uničena mesta, da okrepite svoj imperij

Kot ste že razumeli, ima svet v igri resne težave. Če se vi in drugi bojevniki ne uprete hordam zlih duhov, ne bo dolgo zdržal. Da bi se uspešno uprli poskusu zajetja vaše posesti s strani demonov, boste poleg močne vojske potrebovali nadarjene generalne junake. Vsak od poveljnikov ima svoje edinstvene sposobnosti, ki veljajo tudi za vojake pod njegovim nadzorom. Ker ste bili v številnih bitkah z rastjo izkušenj, bo raven vaših vojsk rasla. Izboljšajte lastnosti samih bojevnikov in poveljnikov.

Med potovanjem in med bitkami lahko vaše vojske najdejo opreme, ki poveča vojaško moč enote, ali artefakte in zaklade, ki bodo pomagali, da bodo vaša mesta bolj zaščitena ali zagotovili druge bonuse.

Poleg vojaških zadev boste nadzirali gradnjo svoje trdnjave. Poskrbite za razdelitev sredstev, da jih bo dovolj za vse, kar potrebujete. Zgradite farme, objekte za nabiranje virov, barake in hiše.

Številne naloge v igri je zelo težko opraviti sam. Poiščite zaveznike ali samo klepetajte z drugimi igralci. Skupaj boste uspeli pri opravljanju nalog, ki jim sami ne boste kos. Združite se v zavezništva in si pomagajte.

Če se spomnite igro obiskati vsak dan, boste, tako kot v mnogih drugih igrah, prejeli dnevne in tedenske nagrade za vstop.

Med sezonskimi prazniki se v igri odvijajo posebni dogodki z dragocenimi in zelo redkimi nagradami.

Trgovina v igri vsak dan obnovi zaloge. V njej se prodajajo za igralno valuto in pravi denar, dragocene igralne vire, uporabne predmete in opremo.

V posodobitvah, ki se občasno pojavijo, je dodana nova vsebina. To so lahko novi načini igre, naloge in naloge. Poleg tega še orožje in druga oprema.

Lands of Empires brezplačno prenesete za Android s klikom na povezavo na tej strani.

Namesti igro zdaj in sodeluj pri reševanju sveta, ki ga je prizadela umazanija!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more