Zaznamki

Lagoonia

Alternativna imena: Lagunary

Lagoonia na spletu - nenavadno spletna igra. Ta simulacija življenja na oddaljenem otoku, ki še ni dotaknil z roko civilizacije in kjer morate iti do konca človekovega razvoja od prvih požari ustvarjajo zabavne imperija.

Na žalost ne obstajajo ruska različica igre. Ampak to ni omejitev, ampak le možnost, saj online igra lagoonia vam daje priložnost, da se naučijo nekaj enostavno in zabavno angleško in dobili uporabne spretnosti. Ker zdaj, če greš na samotni otok, in lahko z lahkoto našli tujci skupen jezik in biti sposoben, da bi prijatelji z njimi.

Pridružite se v igri lagoonia precej zapletena: morate vnesti uporabniško ime, izberete geslo in navede poštni naslov. Brez pričakovanj črke za potrditev registracije, lagoonia ne potrebuje svoje igralce in jih lahko takoj potopite v čudoviti svet tropskega otoka. Pri registraciji lagoonia je narejena tako, da ne boste porabili veliko časa za izpolnjevanje različnih oblik in lahko zelo hitro začeli boriti za svoje mesto pod tropskim soncem.

Nato se morate odločiti, kako bo videti naš značaj. Izbirate lahko med spoloma, frizuro, barvo las in kože. To vam omogoča, da ustvarite sliko lika najbolj podoben vašemu, ali morda podobno kot nekaj znanih igralcev in športnikov.

Torej, vaše letalo strmoglavi na tropskih otokih in preden daš več ciljev: doseči obalo, kjer so Morate razumeti, iskanje drugih preživelih, da bi našli tisto, zavetje pred vremenskimi vplivi in ​​različnimi nevarnostmi v zasedi za vas v neznanem otoku. In da bi našli nekaj okusnega, preveč, bi ne ustavi, saj je ura že pozna in želodcu rumbles sklicevanju njihove potrebe. Zaželeno je, da sam ne bi postali večerja različni plenilci. Če se nenadoma pojavi. Tukaj bomo seveda pomagali požar - to zna kuhati in jesti divjih živali, in on bo prestrašil. Lagoonia spletno igro, v kateri se mora oseba, ki še enkrat dokazati svojo prevlado nad druge vrste in narave nasploh.

Lagoonia online igra ima nekaj resnih razlikuje od drugih projektov igralnih. Na primer, zanimiva lastnost igre je mirno plot. Preživetje v novem mestu vas bo pričakoval, da sodelovanja in vzajemne pomoči z drugimi preživelimi in subjektov, ki niso krvava uničevanje, kot se to zgodi v večini iger. Ampak ne pomiri. Mirno preživetje zahteva veliko truda.

Online igre lagoonia ima svoje finančne značilnosti. Glavna valuta igre je dragulj. Lahko jih zaslužili z izpolnitvijo različnih nalog v času igranja. Pomembnejši kazalniki vaš značaj sta zdravje in energija - naj bi jim za vedno slediti, saj so odvisni od učinkovitosti vašega dela.

Zagon igrati igre na spletu lagoonia, da bi razumeli igro, prvič, boste morali slediti navodilom. To bo pomagalo, da razumejo osnov igre, naučiti igrati dobro in potem lagoonia zeleno začetnik obrniti v pravo guru nenaseljenih otokov, ki lahko preživijo v vsaki situaciji. Sčasoma, preden odprete velike možnosti obračanja potek otoka, polno težav in nevarnosti v realnem turistični raj. Oblikovanjem mreže za zabavo in razvedrilo. Tako, ko v letalski nesreči, ki jih upravlja ne samo za preživetje v težkih pogojih, ampak tudi vzpon na vrh finančnega sveta.

Kje počitnice daleč stran, in že tako želijo priti do morja, je bil porušen na plaži pod tropskim soncem nato začeli igrati igre na spletu lagoonia je najboljša izmed možnosti, ki so na voljo za vas, da reši problem. V lagoonia igri bo zanimivo za vse otroke in odrasle, in celo stari starši.