Zaznamki

Svetovni pokal

Alternativna imena: Svetovni pokal

Svetovni pokal na spletu - je multiplayer spletna igra v žanr "nogometna", v katerem igralec nastopa kot lastnik nogometnega kluba, ki je eden izmed 16 profesionalnih nogometnih lig.

Svetovni pokal online igre ni treba namestiti igro stranko, in je dostopen iz katerega koli brskalnika. Če želite začeti igro, boste morali Registracija World Cup: Lahko vstopijo v igro s pomočjo socialnih omrežij, kot so, Mail. ru, Facebook, sošolci, VK (če je registriran račun pri eni od njih), ali pa neposredno iz spletne strani preko obrazca za registracijo (v podatkovnem polju vrsti e-poštnim naslovom in geslom, sprejmete pogoje Pravil igre in pritisnite gumb "Registracija"). Registrirajte se na tej stopnji v igri World Cup konča, nato pa so za ustvarjanje nastavitev za igre: V novem oknu, ki se odpre, vnesite ime v ustrezna polja (nick), ime prihodnosti kluba, izberite National League 16 držav, in kliknite "Next". Po tem, v naslednjem zaslonu boste morali opraviti usposabljanje za igro (to je priporočljivo, da se! ) Ali pa opustiti. No, zdaj lahko poskusite igrati igre na spletu World Cup.

Glavni cilj igre je, da kupujejo in usposabljanje igralce, kakor tudi za izbiro najbolj optimalne taktiko igre in razvoj infrastrukture kluba. Poleg tega boste morali opravljati več mladih igralcev iz svojega lastnega izobraževanja, in sodelovati v različnih nacionalnih turnirjev.

Glavni cilj igre - ustvariti najbolj uspešen nogometni klub v tem projektu.
Prva zmaga v igrah, bo ekipa prejela prvo stopnjo. Kako do 2. stopnje, ekipa avtomatično shrani v prvenstvu izbranih držav (na tej stopnji bi izpadla). Dosegli novo raven, lahko greš na vrh divizije, kjer bo nove stavbe na voljo infrastruktura kluba in privlačnejše turnirjev. Če želite premakniti na vsaki novi ravni, boste morali, da bi dobili nekaj izkušenj, ki se daje za sodelovanje v igrah (Winner - 3 točke za neodločen - 1 točka).

Vsak igralec ima svoj položaj v igri, in vsak element ima svoje značilnosti. Tu so glavne značilnosti igralcev v projektni spletni igri World Cup
- Vratar (hitrost, okretnost, reakcijski)
- Defender (hitrost, ob žogo, za osebno nego, nadzor nad žogo, natančnost prestava)
- Vezist in naprej (hitrost, nadzor nad žogo, natančnost stavke, moč udarcev, precizno orodje).
, Po vsaki tekmi značilnosti igralcev se spreminjajo, in njiju raven zmogljivosti je odvisna od različnih okoliščin, kot je na ravni avtobusnega in timskega coachinga, pomembnost tekme, in tako itd

Zelo pomembna vloga posameznih akterjev za oceno uspešnosti
Talent igral - višje igralec talent, hitreje se razvija.
Str. Pripravljenost - ugotoviti, kako Igralec pripravljen za tekmo.
Morala - višji indeks, bolj samozavestni igralec počuti na igrišču.

Vsak igralec ima določeno plačo, ki je odvisna od izkušenj in znanja (višji razred, večjo plačo).
Igrajte igro World Cup spletu lahko sodeluje v različnih prijateljskih tekem in turnirjev, organizacija za svojo ekipo najbolj ustrezen slog: Fast play mimogrede, običajno igra v dovolilnico ali slinil.

Svetovni pokal online igra omogoča kateri koli igralec ekipe za določitev statusa: Pustite ekipo, nepripravljena za prodajo ali Opusti.

Igraj World Cup bo zanimivo za vse, ki niso brezbrižni do nogometa. Če ima kdo kakršna koli vprašanja o tej igri, je na voljo za podporo strankam vedno potreboval pomoč. V tem pregledu ne bomo vse značilnosti te igre projekta, saj je dovolj velika in funkcionalna. In zahvaljujoč dostopen in razumljiv vsebino informacij, se lahko veliko naučimo med igro.

Če želite igrati na svetovnem prvenstvu, ne potrebujete veliko, le željo, željo, da bi dosegli svoje cilje, in seveda svetovnega pokala spletno registracijo!