Zaznamki

Crystal Eternity

Alternativna imena: Kristall Vechnosti

Crystal večnost na spletu - je prost MMORPG spletno igro brskalnik, kjer dogodki odvijajo v svetu, v katerem ni bilo veliko artefakt - Crystal Eternity jih podeljuje antičnih bogov. Ampak s stoletjih civilizacije, ki živijo na tem svetu, je šel v zatonu zaradi sla po moči, pohlepa in zavisti, nato pa bogovi razdeljen na več drobcev Crystal in razpršene po vsem svetu ...
... Moraš vedeti, kje Ti delci, in kako jih zbrali. Toda preden se boste peljali Crystal večnost spletno registracijo, boste na glavni strani igre bodo povabljeni, da preizkusite demo bitko, da bi razumeli, da bo vas zanima ali ne.

Torej, po poskusnem demo bojišču, če ste se odločili, da ste vredni, kaj preizkusiti svoje sposobnosti v spletni igri Crystal večnosti, vnesite e-poštni polje za registracijo in geslo. Po tem datumu bo Crystal večnost konec.
Naprej, boste morali izbrati eno od dveh stanj: Northern Alliance ali Empire južnih otokov, ki so bili nekoč združeni in prijateljski ljudje sami imenujejo - Empire of Light.

Ko izberete stanje, izberete svoj razredni značaj: lahko je novinec ali Recruit.
Crystal večnost spletno igro, vaš lik ponuja številne poklice: zeliščarja, Alchemist, Prospector, Nakit, črnilom, Ribič, doktor in rabelj. Toda imejte v mislih, da je doktor in Rabelj medsebojno izključujeta (to pomeni, če ste se odločili za poklic zdravnika, da je bil rabelj ne more biti in obratno). Hvala poklice, se lahko vaš lik dvigniti njihovo raven znanja.

Igrajte igro na spletu Crystal večnost, v bojih s sovražnikom, vaš lik bo prejel Glory, ki je dosegel zahtevani znesek se bo samodejno zamenja za Ranks. Te Rangi dati svoj značaj možnost, da kupijo posebno vojsko trgovin edinstvene predmete (opreme).

V igri Crystal večnosti spletu, vaš lik ima priložnost za izboljšanje učinkovitosti njihovega imetja. Ta lastnost se imenuje - ostrenje. Predlagam, da dodatno preuči možnosti za to funkcijo: tako, "izostriti" lahko obleko gor vsak kos opreme, izjema - Combat con in boj proti nahrbtniki. Ostrenje se poveča za določen znesek en element statistiki: vzdržljivost, moč, spretnost, inteligenca, volje, modrosti, ali morale. Vrednost, na katero se izboljša učinkovitost je odvisna od predmeta, ki je bil uporabljen za ostrenje. Kakšne posebne značilnosti izostriti, naključno izbrani iz razpoložljivih funkcij na stvari.

Vrste postavk, ki jih je mogoče uporabiti, da bi "brušenje": rezilo mazilo impregnacija Energy, Energy kristalno filigransko okrepitev, okrepitev rune simbol in Universal Energy ojačevalnik.

Igrajte igro na spletu Crystal večnost, lahko črpa svoj značaj s sodelovanjem v nepomembnih quests in sodeluje pri lovu na pošasti / živali. Kot bonus, bo vaš junak dobili izkušnje, ugled točk, kot tudi denar in uporabne predmete.

V tej igri, vaš lik ima priložnost, da prevzame poroko s svojo izbrano. Po poročni obred, bo poročni dvorani administratorka, vaš junak in njegova zaročenka mogli uporabljati bonus poročni prstani.

Igraj Crystal večnost lahko združeni v klane in sodelujejo v masovnih bitkah s pošastmi, v posebnih primerih, kot tudi v svetovnih PvP-bitk.
Če vam vse to zabavno in že ste pripravljeni na čudovito pustolovščino, zahtevala, da se registrirajo na igro Crystal večnosti.
V Crystal bo večnost play zanimivo za vsakogar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more