Zaznamki

Corsairs: Mesto zapuščenih ladij

Alternativna imena: Corsairs: Mesto zapuščenih ladij

Corsairs: Mesto zapuščenih ladij - Igranje vlog računalniške igre RPG, simulator. Game Corsairs: Mesto zapuščenih ladij, razvite in jih Akella objavljene v ruskem sodelovanju z odprtega morja. ru. To je izšla kot del nadaljevanja serije iger o življenju piratov v divjini Karibov - Na Corsairs. Ta različica se izboljšalo čim bolj v tistih delih, ki so v določenih razlogov, ki niso bili prvotno odpravljena. Vsaka vrsta igre so predstavljeni le za naše rojake, kot tudi oddaljenih državah.

Za postopek igro, in na splošno z zgodbo, vam priporočamo, da vidite zastopani na internetu, Corsairs: Mesto Zapuščene Ladijski video in preberite celoten pregled. Nato boste obiskali spletno stran, kjer lahko igrate Corsairs: Mesto zapuščenih ladij prenesete.

Vaš lik se bo s zadržanosti izbran izmed treh predstavljenih

• Peter krvi;

• Ian Stace;

• Diego Espinosa.

Peter Blood - Zdi se, da prenese najtežje preizkuse zdravnik. Vendar s ciljem, da postane najboljši morje volk.

Yang Stace - trgovec - lopov. Služil kot plačanec v Evropi. Karibskih v upanju, da dobiček na trgovino.

Diego Espinosa - pridobiti priznanje najbogatejših odpravi na potovanje in avanturo na Karibih.

V primerjavi s prvo različico, prihaja nov lik, zdravnik - Peter Blood. Videti je, z namenom, da zdravljenje bolnika na posestvu v Angliji. In potem se zaplete v vseh glavnih parceli igre.

In glavni plot igre je, da moraš iti do konca v vaših Corsairs: Mesto zapuščenih Ladje quests in nalog. V skladu s tem prejeli spodbudo za njih, v najboljšem primeru, nove izboljšane ladje.

Skozi igro lahko izberete njeno stran državo boste vzeli, medtem ko poteka delo na svojem ozemlju: Angliji, Franciji, Španiji in na Nizozemskem. Vsi ti narodi imajo svoje značilnosti, ki se boste srečali med igro.

Je bil posodobljen tudi v igri Corsairs: Mesto zapuščenih Ladje orožja. Odstranjen zaradi slabih animacije performance vrste, kot so medenine členki in kremplji. Vendar je bilo podrobno in izboljšano gibanje v bitkah z nekaterimi orožja.

Seveda, igre Corsairs: City of Abandoned Ships denar igra pomembno vlogo. Ker gre za zlato hitenja vse pirati na svetu. Ne zaklad v igrami tega žanra ni, če ne bo šel.

Game Mesto zapuščenih ladij, kot je bilo povedano, je najbolje, izboljšana različica prve različice. To zadeva najprej grafične podobe je. Konec koncev, sem bil prijetno slika, zahvaljujoč grafiko in animacijo, ki je na dostojno raven. Ni zvoka spremembe datotek, ker je bil že na zadovoljivi ravni.

Torej je vredno poskusiti svojo roko na piratski hrabrost na primer ruske izdelave. Ne pozabite, da svetujejo svojim tovarišem.

Ste že začeli iskati za spletno stran, kjer lahko igrate mesto zapuščenih ladij za prenos? Odgovor je pritrdilen. Tako dobro boste igrali!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more