Zaznamki

Corsairs III

Alternativna imena: Corsairs III

Corsairs III - računalniška igra v žanr simulacije. Corsairs 3 igre, ki jo odpustili kot nadaljevanje serije iger Corsairs. Razvila in ga je izdala ruska družba Akella. Igra ni novost, je bil uveden v svetu v letu 2005. Vendar imajo, tako kot vsi računalniških iger in profesionalci, in, seveda, slabosti igre dobil priznanje precejšnje število navijačev. Igra Corsairs III bila nadalje dopolnjena z nekaj iger, ni veliko izboljšano različico za boljšo kakovost slike in bolj zanimivo zgodbo.

Imate priložnost pred tekmo, če niste ljubitelj tega, brskanje po internetu predstavila Corsairs 3 posnetke. Bodite prepričani, da natančno preberete s pregledom igre. Potem pa lahko nadaljujete na spletno stran, kjer si lahko prenesete Corsairs 3 in nadaljevali s plovbo.

Ne pozabite, da bi lahko ruski narediti precej fascinantno zgodbo o igri Corsair 3.

Je Game posvečen morju in življenju v karibskih romarjev, predvsem glavnih morskih nepridipravov - pirati. Prva raven skozi igro lahko zdi, da vas malo dolgočasno. Toda to je šele začetek. To vam daje priložnost za študij, se seznanijo z igranja. Vse se začne z iskanjem zaklada svojega očeta. Vse podrobnosti boste izvedeli od tujca, ki je predstavil še svojega očeta.

Tu sta samo dva glavna lika. Ta brat in sestra

• Blaze;

• Beatrice.

Blaze - posvojeni sin, znani pirat - popotnik Nicholas Sharpe. Ta mladenič je pripravljen, pameten, poln zahrbtnosti in moči. Čeprav je navdušenje za iskanje zakladov, da si močno ni pripravljeno na vrhu.

Beatrice - živahen in brezskrbno dekle, krši vse možne zakone zemlje in vode. Dobrih dvobojev, vedno z vami, rezilo, ki ima v lasti spretno. Premeten, toda njegova ekipa ne bo zamere.

Izbere svoj lik za vas. Oba sta pod vašim nadzorom, bodo vsi Corsairs 3 gostje. Izberete državo, na strani, ki vas bo pripeljala do Angliji, Franciji, Španiji, na Nizozemskem in pirati. Za vse v igri, lahko spremenite smer privržencev, temveč skrbi le kdaj. Glavni opravljati eno glavno nalogo v igri - za zmago na prvi otok v Karibskem otočju in zaseči vse štiri kolonij držav.

V Psi imajo 3 ladje lastne, individualne, vsak vojskujočih se strani. In imajo nekatere razlike, zastavo oziroma spremni.

Grafika ni na najvišji ravni, ampak celotna slika je predstavil v spodobni obliki - svetlo, lepo in vabljivo. Ampak soundtrack v veliki ravni. Jasno je dal vse možne učinke.

Ni nekaj računalniške igrice o piratih. Ampak še vedno vredno pozoren na tem primeru, saj je bila sproščena ne Američani. Ki ste ga pravkar niso izpolnjeni in da ni ravno igrati.

Prav tako ne pozabite, da predloži lovskih tovarišev Corsair III, ki radi igrajo, in ne samo.

Pohitite spletno stran, kjer lahko takoj kupiti ali raje Prenos igre Corsairs 3.

Srečno igranja morski prostor!