Zaznamki

Kralji na ledu

Alternativna imena: Ice Kings

Če ste utrujeni od inexpressive igre domačih igralcev, prevzeti pobudo v svoje roke - biti vodja in trener najuspešnejšega hokejsko ekipo v igri Ice Kings na spletu! Poskusi o statusu športnega vodenja in strateg v spektakularnih ledenih bojev.

Toda preden začnemo igrati igre na spletu Ice Kings, smo opozoriti na tehnične vidike svojega dela v njej.

Zaradi svoje enostavnosti in dobre grafike optimizacija Kings Ice spletno igro, v kateri najnižje možne sistemske zahteve:

  • Windows XP / Vista / Windows 7
  • Zvočna kartica
  • Tipkovnica in miška
  • Omogoča uporabo brskalnika in najnižjo internetno hitrost povezave

Pridružite se v igri Ice Kings - kot proces enostaven in kratek. Vnesite svoje uporabniško ime in naslov trenutnega polje e-mail. Potem določite spol, državo in državo želeno prihodnjo ekipo (državljanstvo za hokejistov), ​​in tudi potrditev gesla. Zdaj moramo le, da se strinjam s tremi točkami s pravili in pogoji za sodelovanje v igri in registraciji Kings Ice pripravljen. Ko boste prejeli elektronsko sporočilo s povezavo za aktivacijo vašega računa in potrdila, točno tisto, kar potrebujete v Kings Ice register, se prijavite in šel za zmage!

Spletne igre Ice Kings - klasična trenerja hokej, kjer boste razvili svoj stil igre, in, seveda, da dokaže svojo učinkovitost kot trener in vodja ekipe. Začnete igrati igre na spletu Ice Kings da izberejo osnovne lastnosti vašega hokejskega kluba: ime ekipe, emblem, oblika in morebitnih dodatnih kazni. To vam bo pomagalo posebno konstruktor.

Nato pojdite na prvo nalogo, ki je sestavljen iz treh faz. Vsaka faza - ena prijateljska tekma, v kateri ste začeli izvajati svoje taktike in analizirati prednosti / slabosti svoje ekipe. Te informacije so zelo koristne za vas, za prihodnje usposabljanje in izboljšanje ekipe lestvici. Na razpolago 22 hokejsko. Jih usposobiti, da vzorčni vplivi, povečati telesno dejavnost, na splošno, storiti vse, kar je za naslednjo tekmo, da bo rez zgoraj.

Vsaka od 22 igralcev imajo spretnosti in sposobnosti:

  • Fizična pripravljenost - določitev odstotka, kako utrujen igralec
  • Skills - Razstave razred predvajalnik, njegova igra performance
  • Moralnost - odvisna od uspešnosti na tekmi
  • Pozicija igralca (branilec, napadalec, in tako )
  • Stališče Alignment (brez dodatnih pozicija igralca more biti nadomestek)

Vaša naloga je, da bi lahko za razvoj in distribucijo teh značilnosti, tako da se med igro, da bi dobili najmanj škode in dobili največ iz vsakega zahtevka na predvajalniku. Vsekakor bo pred velikimi turnirji in bolj taktno obnašajo svojega nasprotnika.

Toda igra Kings Ice spletu - to ni samo preganja pak in treniral ekipo. Tu boste lahko izboljšali svoje drsališče, zaposliti osebje, kot so zdravniki in maserji. Poleg teh, boste potrebovali nekaj trenerjev za pomoč pri razvoju ekipe spretnosti, mimogrede, za vratarja bo treba tudi ločeno trenerja. Izmenjava politika kupovanja igralcev tukaj bo tudi primerno - če ste nadarjen trener, lahko naredite dober denar za to.

Morda igrajo Kings Ice, bodo večinoma moški občinstvo, čeprav se lahko dekleta poskusite svojo roko. To je natanko v primeru, ko lahko dokažemo - igrati v Kings ledu ni nujno, da je "pravi moški" stvar biti drzni in vizionarski strateg.

Online igre Ice Kings za ljubitelje ledu in plošček!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more