Zaznamki

Kolonizatorji

Alternativna imena: Kolonizatorji

Seznanijo z enim izmed najboljših spletnih strategij, od tistih, ki so v tem trenutku - ". Kolonialisti" Kolonizatorji spletna igra, ki pripoveduje zajemanje ozemelj v času velikih geografskih odkritij. Bitke med kolonialne sile so bile še posebej krvava, pogosto domačini igral odločilno vlogo v bojih so se nabrala na različnih Storey, čeprav, kot pravilo, skoraj vedno so bili oškodovanci.

Kolonialisti Igra ponuja zanimivo parcelo zasnovan gospodarski sistem z možnostjo aktivnih sovražnosti. Cilj - raste svetovna sila, ki se začne s naselju v od boga pozabljenem džunglo.

Registracija kolonialisti v igri je predpogoj za igro. Da bi začeli igrati registracijo kolonialisti vas, da izpolnite nekaj polj z informacijami - izpolnite polja:

 1. Login (predvajal izmišljeno ime)
 2. E-pošta
 3. Seks
 4. Vabljeni ime in geslo, v primeru, da ste vabljeni, da igrajo eno od vaših prijateljev (to vam bo odprlo bonus, kot tudi, in pozvala)

Strinjanje s pravili za udeležbo pri igri boste spoznali to svetovno serdnevekovym bližje.

In tako da bi dosegli svoj cilj, morate trgovinskih odnosov z Evropo, Aborigini, saj boste lahko ustvarili klanom, trgovine povezovati ali se pridružite obstoječe. Zgodaj v igri, začnete svoj razvoj pod okriljem enega od petih kolonialnih držav

 • England
 • Španija
 • Francija
 • Portugalska
 • Holland

England je pridobil status kraljice morij, kot narod, ki se je začel osvojiti še neraziskano od prvega, in majhne English naselja so postopoma spremenili v ogromno mesto. Igranje za Anglijo, dobiš bonus večje priseljevanje naseljencev iz Evrope.

Zagon igro pod zastavami Španiji, ste lahko prepričani, da so vaši ljudje ne vrne v odločilnem trenutku, in vaš bonus - povečana moč v konjenici bojih z domačini.

Igranje za Francijo, boste lahko trgovali z lokalnim prebivalstvom pod ugodnejšimi pogoji, kot je Francija že od nekdaj znan po zvestobi Aboriginal ljudi je vedno prizadeval, da bi najbolje lokalne kulture prinaša svoj družbeni sistem v oddaljenih kolonijah.

Portugalska in Nizozemska pridružil kolonialno dirko med zadnjih zbrane trdne tehnološke prednosti.

Kolonialisti na spletu Igra ponuja tri vrste virov:

 • Sredstva za izgradnjo enote
 • Sredstva za zgradbe
 • Sredstva za trgovino

Med enotami, preveč, je zagotoviti več kategorij:

 • Delavci
 • Warriors
 • Domačini

So za normalno pridobivanja virov, gradnjo stavb in polno podporo svoje vojske in javnega reda potrebno delavcev. Za obrambo in napad so potrebne bojne enote. Močna vojska - vaša blaginja in varnost, saj ne upošteva interesov kolonijo, katere vojska lahko ubil svojega mesta v hipu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more