Zaznamki

Khan Wars

Alternativna imena: Khan Wars

Srednjem veku, internecine vojne, na tisoče krvavih trupel, njihovih gradov in vojske ... vse to (in malo več) ponuja spletne igre Khan Wars. Nujnimi vaša naloga - zbiranje vojakov za obrambo svojih zemljišč, katerih meje so razširili z osvojitvijo ključavnice drugi igralci veselijo tudi na dojemanju igre Khan Wars na spletu.

Pomembno, "plus": da ne bi nameščen na vašem računalniku, brez aplikacij. Ker igra je brskalnik, vse, kar je potrebno - je iti korak registraciji Knežji vojni. Po zagonu ta fascinanten svet bitk.

Seveda boste morali skrbeti, ne le o velikih zmag na bojišču, temveč tudi za svoje dobro počutje. Začel igrati Khan Wars, boste vedeli, da ustvarite svojo vojsko morajo kopati za zlato, železo in rezervacij za vojašnice. In njeno uspešno vzdrževanje je zaželeno, da se naučijo trgovati vse izkopati sredstev na trgu.

Khan Wars online igre, ki omogoča izbiro med 11 narodov, od katerih ima vsaka svoje bonuse in spretnosti. Ampak, v resnici prenos "frontah", od katerih je eden, boste morali dati prednost, s poudarkom na značilnosti ali, ali vizualno, ali na svojo lastno intuicijo (v oklepaju so bonus veščine, vire ali čete): [ _1_]

* Arabci (določbe + pehota)

* Bolgari (zlata + puščice)

* Britanci (zlato + Siege naprave)

* Franks (proizvodnja lesa + konjenice);

* Nemci (rudarstvo železo, ladijski promet + bonus)

* Bizantinci (zdravljenje na bojišču + puščica + rudarstvo drevo)

* Vikings (železo + puščice)

* Litovci (imajo edinstveno bojevnik - generale, ki imajo boljšega zdravja in večje kot v drugih, sile)

* Mongoli (Končano stene + ugrabitev tujih virov predpomnilnik)

* Rusyches (proizvodnja + drevo Siege orožja)

* Japonski (infantry + + trgovinske določbe).

Pridružite se v igri Khan Wars bo tudi vam omogočajo, da se potopite v preteklosti dobro koordiniran proces, pri čemer je dovolj, natančnost in ustreznost. Vse zgoraj obstajajo v našem narodu - realni - svet in prav tako sodelovala v vojnah kot obrambni in napadajo svoje sodobnike, da podnabratsya vojaške izkušnje in postal vreden nasprotnik spoštovanja.

Khan Wars online igre v svojih načelih v taktiki bit, kot je Total War. Skupno je 16 bojne enote, ureditev in dobro upravljanje, ki je odvisna od pozitivnega rezultata bitke. Vsaka strategija je zelo pomembna na področju lokacijskih ocena strelci, konjenica in pehota

Registrske Knežji War dal tudi priložnost, da pokažemo v celoti strateških talente, dajanje vojakov v najbolj primerno za vas, da se naročite. Proces je zapleteno, saj za uspešno igranje igre Khan Wars na spletu, boste morali raziskati vse značilnosti in lastnosti obstoječih vojakov tukaj, da bi se nato ustrezno upošteva vse podrobnosti o uporabi enoličnih enot. Izravnavo igranja Khan Wars igro, ki vam je ljubše, se lahko izvajajo v okviru razpoložljivih spretnosti trinajstih.

Izhod: igrajo spletne igre Khan Wars - Proces je precej fascinantno, vendar ni namenjen za ljubitelje «» priložnostne, kot je Natural Born tacticians in strategov um-piha. Če slednje drži za vas, potem jih ta čudež, da prenese brskalnik, nedvoumno, ni vredno.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more