Zaznamki

Vitezi in neveste

Alternativna imena: Vitezi in neveste

Znajdite se v čudovitem srednjeveškem gradu ali sodelujte v turnirju, začutite duh romantike in spoznajte plemstvo kavalirjev je zdaj resnično, saj to pripoveduje igra Vitezi in neveste.

Vaša vloga v igri

Ustvarjalci igrače so uresničili ne le zgodbo, zanimivo za oba spola, ampak so ju tudi povezali. In čim tesnejša je komunikacija, medtem ko bodo igralci igrali v Knights and Brides, bolj oprijemljiv je pozitiven rezultat.

Izberi, ali boš princ ali princesa. Vsak lik ima svojo pomembno vlogo v tem virtualnem svetu:

  1. Kronana dekleta skrbijo za vrt in kmetijo, kuhajo hrano. To je v nasprotju s prevladujočimi predstavami o princesah, ki naj bi bile samo muhaste, plesale na balih in zastavljale svoje ženine s kočljivimi in škodljivimi ugankami, a avtorji z njimi ne polemizirajo.
  2. Plemeniti mladeniči večino svojega časa preživijo v vojaškem taboru in pilijo svoje viteške veščine, da bi mladi in lepi deklici zagotovili zaščito.

Oba lika morata izpolniti dodeljene naloge, vendar obstaja nekaj povezovalnih vidikov:

  • Izboljšajte njihove lastnosti
  • Razvoj ozemlja
  • Ustvarite dobiček
  • Zbiranje zbirk
  • Interakcija med seboj

Postanite boljši - to je stvar časti vašega junaka

V Knights and Brides je potrebna registracija, ker igra temelji na brskalniku. Po preprostem postopku boste postali del čarobnega sveta, v katerem vas čakajo prijetna odkritja.

princes bo redilo živino, spravilo pridelke, kuhalo, okrasilo posestvo in celo izdelovalo obrti. Toda te nezahtevne dejavnosti bodo le okrepile naklonjenost vitezov, kar jim zagotavlja določene ugodnosti.

vitezov tekmuje v demonstracijah poguma in moči na turnirjih, mehke pernate postelje pa so raje kot postelje vojaškega tabora. Postopoma se njihovi oklepi in orožja obrabijo, zato jih je treba obnoviti tako, da jih kupimo v trgovini ali izdelamo pri kovačiji.

Korist odnosov

Vsekakor ne morete brez stika z nasprotnim spolom, če želite napredovati in nekaj doseči v igri Knights and Brides. Prinaša oboje:

  • Finančna blaginja
  • Poveča raven slave
  • Damam nudi zaščito

Dohodek je izražen v številu kovancev in rubinov. Rubine se zamenja za posebej dragocene stvari, pridobite pa jih lahko tako, da dokončate naloge in ravni, objavite novice na svojem zidu igre ali jih zamenjate za glasove prijateljev.

kovancev vitezi prejmejo z opravljanjem različnih nalog in po vsaki zmagi v bitki. In princese bogatijo ob delu na kmetiji, pa tudi pri opravljanju nalog.

Obstaja še ena vrsta lastnine - zbirke. V tem razdelku stvari prihajajo iz skrinj ali pa jih je mogoče najti v travi. Princesa jih dobi, ko se razbije kamen, poseka drevo ali ob dobri letini rodnega drevja. Da bi princ postal lastnik skrinje z darili, se mora oglasiti k princesi. Gospoda bo pogostila z večerjo, po njegovem obedu pa pospravila mizo. Šele takrat se prikaže skrinja, ki jo bo vitez pobral.

Liki si zaslužijo potrebno slavo z opravljanjem opravkov za sosede, nekaterimi službami ali sprejemanjem gostov. Vitezi bodo bonus našli v bližini šotora, princese pa v svojem dvorcu. Skupna dejanja junakov prinašajo tudi slavo. Princesa bo princa nahranila s kuhano jedjo in on ji bo prinesel slavo. Potem gre na turnir in, če zmaga, gredo deli slave obema. A to je le, če sta zaročena ali simpatizirata drug z drugim. Princesa, ki ima zaščitnika, ve, da je njen grad zaščiten in njeni sosedje ne bodo ukradli njenih skrinj in ptičjih gnezd.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more