Zaznamki

Zvestoba: Vitezi in princese

Alternativna imena: Vitezi in neveste

Če se pojavite v čudovitem srednjeveškem gradu ali sodelujete na turnirju, začutite duh romantike in spoznajte plemstvo gospoda je zdaj resnično, saj to pripoveduje igri Zvestoba: Vitezi in princesa.

Vaša vloga v igri

Proizvajalci igrač so spoznali ne samo zaplet, zanimiv za oba spola, ampak so jih tudi prisilili v stik. In kolikor bližje je pogovor, medtem ko bodo igralci v zvestobi: igrajo se vitezi in princese, bolj oprijemljiv je pozitiven rezultat.

Izberi, kdo boš: princ ali princesa. Vsak lik ima svojo pomembno vlogo v tem virtualnem svetu:

  • Dekleta, ki so osredotočene na ženske, skrbijo za vrt in kmetijo, pripravljajo hrano. To je v nasprotju s prevladujočimi idejami o princesah, ki naj bi bile le kapriciozne, plešejo na žogicah in luknjastim ugankam, vendar se ne prepirajo z avtorji.
  • Novice mladi moški večino časa preživijo v vojaškem taborišču, kjer izvajajo svoje viteške sposobnosti, da zagotovijo zaščito za mlado in lepo dekle.

Oba znaka morata opravljati naloge, ki so jim dodeljene, vendar obstajajo tudi poenoteni trenutki:

  • Zmogite svoje funkcije
  • Razviti ozemlje
  • Pridobite Profit
  • Zbirke zbirk
  • Medsebojno delujejo

Če želite postati boljši, je stvar časti vašega junaka

B Potrebna je registracija zvestobe: vitezi in princese, saj igra temelji na brskalniku. Po preprostem postopku boste postali del čarobnega sveta, v katerem vas pričakujejo prijetna odkritja.

Princess bo gojil živino, žetev, pripravljal jedi, okrasil posestvo in celo izdeloval obrti. Vendar bodo te preproste vaje le utrdile simpatije v vitezih, kar jim zagotavlja določene koristi.

vitezov tekmuje v demonstraciji poguma in moči na turnirjih in daje prednost ležiščem vojaškega tabora z mehkimi pernatimi posteljami. Postopoma se izrabijo oklep in orožje, zato jih morate posodobiti z nakupom v trgovini ali izdelavo kovačnice.

Izkoristite razmerje

Ne morete storiti brez stika z nasprotnim spolom, če želite premakniti naprej in doseči nekaj v igri Loyalty: Knights in Princess iPlayer. Za obe to prinaša:

  • Finančna blaginja
  • Poveča stopnjo slave
  • Ženskam daje zaščito

Prihodki so izraženi v številu kovancev in rubinov. Posebej dragocene predmete zamenjujejo rubini in jih lahko dobite pri izpolnjevanju nalog in nivojev, tako da objavite novice na steni igre ali zamenjate glasove prijateljev.

vitezov kovancev prejme, opravlja različne naloge in po vsaki zmagi v bitki. Princeske so ob delu na kmetiji obogatene in opravljajo tudi naloge.

Obstaja še ena vrsta zbiranja premoženja. V tem razdelku stvari padejo iz skrinje ali pa jih najdemo v travi. Princesa jih dobi potem, ko se uniči kamen, posije drevo ali ob dobri žetvi plodnih dreves. Princ, da postane lastnik darilne škatle, mora videti, da bo obiskal princeso. Gospoda ga obravnava na večerji, po obroku pa se bo umaknila iz mize. Šele takrat se bo pojavil prsni koš, ki ga bo vitez pobral.

. Znaki morajo zaslužiti slavo s tem, ko delajo sosede, delajo ali sprejemajo goste. Vitezi bodo v bližini šotora našli bonus, v dvorcu pa princese. Prinesite slavo kot skupna dejanja junakov. Princesa bo nahranila princa s kuhano posodo in prinesla bo njeno slavo. Nato odide na turnir in v primeru zmage so že podeljeni deli slave. Ampak to je le, če se ukvarjajo ali sočustvujejo drug z drugim. Princesa, ki ima zaščitnico, ve, da je njen grad zaščiten, sosedje pa ji ne bodo ukradli prsi in ptic.