Zaznamki

Viteški red: Vitez

Alternativna imena: Viteštvo

Vitez: Vitez - težko življenje viteza in njegove ekipe

Knighthood je kratka zgodba igralnega studia Midoki Roleplaying Games, zasnovana kot arkadna igra vlog z elementi slasher. To pomeni, da boste morali neposredno sodelovati v bitkah. Ni samodejnega izenačevanja značaja in samodejnih bitk. Vse z lastnimi rokami. Raziščite lokacije kot del majhne skupine treh vojakov, uničite pošasti in šefe, zaslužite točke izkušenj, pridobite iznajdljivost in morda boste imeli srečo v naslednji bitki.

Zgodba se začne na majhnem otoku Set z zelo mladim fantom, ki sanja, da bi postal junak. V mestu Astellon spozna viteza Drakesona, ki postane njegov mentor. Prav on vam bo pokazal, kako držati meč in ščit v rokah, kako zadajati in odbijati udarce nasprotnikov, kako uporabljati kombinacije udarcev in s pomočjo mogočne rokavice povzročiti največjo škodo. V vsaki bitki imate dva spremljevalca, ju tudi nadzorujete, in sicer njihove sposobnosti. V boj lahko vzamete:

  • lokostrelec
  • bojevnikov
  • mage
  • zdravilec

Vsak od njih ima prednosti in slabosti, ki jih je mogoče razumeti le med bitkami. S poskusi in napakami izberite popolno ekipo za dokončanje zemljevida. Ko se premikate z lokacije na lokacijo, boste naleteli na tavajoče trgovce, mesta in kraje, rudnike virov, jame pošasti, zapuščene gradove z zakladom in še več. Dlje kot se premikate po zemljevidu, bolj nevarno postaja, vaš junak pa se razvija in pridobiva moč. Ko napredujete, raziskujete nove neznane dežele, odkrivate podrobnosti zgodbe in razumete, da je svet v nevarnosti, nekoč mogočni Red Wrath pa ga ne more več zaščititi. Vaš glavni cilj je, da se izognete smrti in očistite zemljo pred navalom pošasti.

Knighthood: Stara zgodba igre Knight v novem ovoju

Glavni in najpomembnejši vidik je, da je to igra vlog. Torej imate na voljo junaka in ga črpate:

  • stopnja navzgor
  • učenje novih veščin in kombinacij udarcev
  • najdi edinstvene artefakte
  • nadgradnja opreme in orožja
  • razviti sposobnosti

Na splošno naredi vse, da bo preživel in zmagal. Pri tem vam bosta pomagala tudi vaša spremljevalca. Pokrili bodo vaš hrbet in zacelili rane v težkih trenutkih. Sam zemljevid celine ni tako odličen. Toda na njem je raztresenih veliko lokacij in skrivnih zgradb. Raziščite jih postopoma, saj lahko naletite na resnega nasprotnika.

Poleg raziskovanja zemljevida ne pozabite odpreti skrinj z opremo in potrošnim materialom. Tukaj se morate zanašati na srečo, saj lahko iz skrinje dobite tako legendarno orožje kot pokvarjeno posodo, ki je nihče ne potrebuje. Priporočamo, da sprva ne lovite preprostih skrinjic, temveč namerno odprete le najboljše izmed njih. Konec koncev lahko iz legendarne skrinje dobite legendarno opremo.

Prenesite Knighthood: The Knight na PC in zaženite igro zahvaljujoč kateremu koli emulatorju za Android. Najpogostejša sta Bluestacks in Nox. Z njihovo pomočjo lahko še naprej igrate svojo najljubšo igro na računalniku ali prenosniku. Hkrati, ne da bi izpraznili baterijo pametnega telefona. Za prenos Knighthood kliknite na gumb in sledite navodilom.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more