Zaznamki

KleptoCats

Alternativna imena:

KleptoCats je zelo ljubka mačja igra. Barvita grafika v poenostavljenem slogu, ročno narisana, izgleda zelo lepo. Okusno izbrana glasba in lepo zvenele mačke ustvarjajo vzdušje udobja v igri.

Pred igranjem KleptoCats izberite svojega prvega hišnega ljubljenčka. Izbira je podobna igranju na igralnih avtomatih. Videz mačke naključno izpade, če vam ni všeč, ponovno zavrtite boben.

Igra je zabavna in srčkana. Toda sosedje, ki živijo blizu vas v tej igri, nimajo sreče.

Tukaj boste potrebovali:

  • Zberite zbirko ali celo vojsko puhastih mačk
  • Nahranite svoje ljubljenčke
  • Igrajte se z njimi, da jim ne bo dolgčas
  • Ozdravite, če se vaši hišni ljubljenčki poškodujejo na misiji
  • Postavite trofeje v svojo sobo

Na začetku boste imeli samo enega dlakavega ljubljenčka. Po poletih vam bo pripeljal prijatelje, ki jih bo srečal na poti v misije.

Več kot imaš mačk v vojski, več stvari ti lahko prinesejo.

Če želite povečati možnost uspešne odprave in pridobiti več dragocenih stvari, morate poskrbeti, da hišni ljubljenčki povečajo raven spretnosti. To ni tako enostavno, sploh če je mačk veliko. Vsakega je treba nahraniti in pobožati. Le srečna mačka bo opravila naloge.

Pazi na vrstico vzdržljivosti in sreče živali. Za obnovitev virov mačke potrebujejo počitek in nego. V nasprotnem primeru morda ne bodo imeli dovolj moči, da bi se vrnili z naloge, in si bodo našli drugega, bolj skrbnega lastnika. Potem lahko že vaše stvari nekega dne začnejo izginjati in to vam najverjetneje ne bo všeč.

Sčasoma bo trajanje naletov vedno daljše. Če se na začetku igre mačke po nekaj sekundah vrnejo s plenom, bodo kasnejši napadi trajali ure ali celo dneve.

Samo visokokakovostne mačke lahko opravijo tako dolga potovanja, neizkušeni dlakavi ne morejo priti tako daleč.

Zbirate in vzrejate lahko mačke najbolj neverjetnega videza in barv. Nikjer drugje ne boste videli takšne raznolikosti.

Vsa grozodejstva, ki jih zagrešijo vaši dlakavi hišni ljubljenčki, so bolj igriva kot zlobna. Zato se v tej igri ne boste mogli počutiti kot pravi zlobnež.

Igra praktično zagotavlja dobro razpoloženje. Tudi če se usedete igrat le za deset minut, je nasmeh na obrazu zagotovljen, če imate radi mačke. Čeprav kdo morda ne mara teh smešnih živali.

Tu je trgovina v igri, kjer lahko kupite dodatno hrano, oblačila ali igrače za svoje ljubljenčke. To sploh ni potrebno storiti, vendar bodo razvijalci zagotovo veseli vaše finančne zahvale.

KleptoCats lahko brezplačno prenesete na Android neposredno od tukaj, tako da kliknete povezavo na tej strani.

Številne smešne mucke z nagnjenostjo k kleptomaniji potrebujejo skrbnega lastnika, ki lahko poskrbi zanje. Začnite igrati takoj zdaj in zahvalili se vam bodo s številnimi uporabnimi predmeti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more