Zaznamki

Kralji in legende

Alternativna imena: Kralji in legende

Game Kings in legende - online igra zasnovana v stilu IMO. Kings in legende Online igral prek brskalnika.

Igre Kings in legende omogoča igralcem prevzamejo vlogo King. Prejeli boste in uporabo posebnih kartic, ki pozval bitja uroke in [ _1_] napad pošasti, ko se boste borili proti njim.

Če želite izvedeti, kaj je v registraciji Kings in legend, si preberite informacije, ki so opisani v besedilu spodaj:

1. Pojdite na spletno stran Kings in legend.

. 2 Videli boste na obrazcu za domačo stran, da izpolnite registrirati v igri.

3. V svoji prvi vrsti celic v vaš e-poštni naslov.

4. Pomislite za geslo igro in jo napišite v drugo celico.

5. Da bi se prepričajte, da ste vnesli pravilno geslo, ga ponovite v sosednji celici. Napišite ločeno, da ne bi pozabili.

6. Če se strinjate s pravili spletno stran in politiko zasebnosti in spletne strani, nato pa postavite kljukico v celico, ki jo želite.

7. Kliknite na rdeči gumb z napisom « kostenlos spielen » .

Imate tudi možnost, da se registrirate na uradni strani na Facebook-e, s klikom na modri gumb pod prejšnjo registracijski obrazec z napisom « Mit Facebook Anmelden ».

Game Kal spletna igra, tako da vam ni treba skrbeti o moči vašega osebnega računalnika, dokler hitrosti interneta v povezavi z njim. V tem primeru to pomeni, da če je vaš računalnik je šibka, High-Speed ​​Internet lahko tudi "upočasni."

Igrajte Kings in legend, boste graditi svoje kraljestvo, zbiranje različnih kartic.

V Kings in legend igrati boš, ko se soočajo s takšnimi dirk

1. Ljudje. Ta razred se zanašajo predvsem na boj človek človeku . Vi ne bojte potopite v prava bitka , ki je lahko na svoje noge in konj.

. 2 Vilini. Elven vojaki raje boj za dolge razdalje . So uporabite lok in močna magija na obdržijo svoje sovražnike Razdalja . V zunanjem delu so se hitro izgubili z energijo in postanejo šibke.

3. Mešanci. So imajo veliko funkcij. A njihova glavna prednost je edinstvena premakniti na bojišču.

4. Trupla. Ti vojaki nočejo umreti, in nazadnje, da se držijo na vsako najmanjšo priložnost, da živijo. Njihova prisotnost in videz vzrok strah v svojih nasprotnikov.

5. Orki. To zelo odporna da z veliko moči, in zato, njihov težko premagati .

6. Škratov. Zahvaljujoč nizko Rast se lahko hitro vnesite bojišču . Njihova moč je v svojih številk.

7. Demoni. Tudi če njihove zahteve na prvi pogled nespektakularna njihov razne spretnosti lahko celo [ _1_] je najmočnejši nasprotniki dal kolena.

Kings in legende Online - to je neverjetno igra z veliko pustolovščine in bitke. Vi ne potrebujete ničesar, razen kako ustvariti in pokazati, da ste pravi igralec in ti se ne bojijo težav. Srečno Kings in legend!