Zaznamki

Kings Age

Alternativna imena: Age of Kings

V Kings Starost družabne igre so vsi ljubitelji spletnih strategij, predvsem pa ljudi, ki so nori na srednjega veka, vitezov in gradov. Tukaj boste postali kralj in biti sposoben prečkati meče v fevdalnih vojnah z drugih spletnih igralcev. Postanite močan in z vašim dovoljenjem bomo postavili nove in stare mesta izpraznijo.

, Da igrajo igro Kings Age spletu morate biti opravil preprosto registracijo v igri Kings Age. Potrebujete samo:

1. Izberite svoj vzdevek.

.

2 Izberite novo geslo, znano le vam.

3. Vpišite vaš e-poštni naslov.

4. Potrjujejo, da se strinjate s pogoji in varstva podatkov.

5. Zatem bo v e-pošti poslati e-pošto iz igre in s klikom na povezavo pisma začneš igrati igre na spletu Kings Age.

Pri preverjanju Kings Age končate, morate izbrati svet (MAP), ki se bo začel razvoj vašega mesta. Glavne razlike v kartah, ki imajo karte za začetnike in izkušene igralce. Ker ste še ni razvila mesto in svoje izkušnje pri gradnji boljše odločite, da igrajo Kralji Age zemljevid za začetnike. Drugi akterji na tem zemljevidu bo ustrezal vašim raven.

Kings Age online igra začne za vas kot vladarja z majhno grad in okoliške več hektarjev zemljišč krvi, kjer je še vedno nekaj odda svoj posel črpanje sredstev. Sedaj boste ugotovili, ali ta ozemlja preoblikoval v čudoviti kapitala tvojega kraljestva.

Grad je srce vašega poravnave. Višjo raven ključavnice imate, hitrejši gradnji na kopnem. Ko vaš grad doseže stopnjo 15, ne boste mogli porušiti stavbe.

Spletna igra Kings Age naredi kanček realizma v smislu, kaj ne moreš v nedogled kopičijo sredstva. To je omejena z velikostjo svojega skladišča. Več prostora, več vire, ki jih lahko shranite. Če skladišče je poln, nehaj pridobivanja virov.

V Kings Starost spletu razvija svoje stavbe za pridobivanje virov (žaga, kamnolom, rudnik za rude rudarstvo, mlin) Raje se rast teh virov v skladišču.

Prav tako v okviru razvoja mesta vam bodo na voljo stavb, kot so:

Refuge. Tukaj bodo vaše teme mogli skriti pred napadi sovražnika in prihranite nekaj sredstev.

Vojašnice. Tukaj vam bo zaposlovanje vojakov in jih pošiljala v vojno. Višja stopnja barak, močnejši vaših vojakov.

Mestnega obzidja. Ko ste napad sovražnika gradu povečuje bojne zmogljivosti vojakov.

Version. Potem pokličete živali paket za prikolice za krepitev trgovinskih vezi.

Market. Na trgu lahko kupite različne dobrine in jim pošljite karavane naložen. Večji trg, več prikolic.

Alchemist. Tu gre razvoj vseh vrst nenavadnih stvari, kljub temu, da bi koristile tvoje kraljestvo.

Memorial. To je kip v središču naselja, ki se lahko gradijo le, če ste vse stavbe so dosegli svojo najvišjo raven. Koristi od ogromne kip - povečuje varnost vaših vojakov v gradu na 50%.

Game Kings Age Online vam ponuja prilagodljive izbir vojakov. Vsaka enota ima svoje sposobnosti in specializacijo.

Če ste primanjkuje denarja in časa za pripravo kakovostnega vojsko, lahko zatečejo k zaposlili za kmete. Sami, so zelo šibki, vendar pa zaradi njihovega velikega števila in izboljšanje varstva gradu, lahko shranite stisko.

Spear ni zelo močna v primerjavi z drugimi planinskih skupin, ampak dobro proti vgrajenih vitezov. Templjarji - stopala vojaki z meči. Precej nevarno za druge pohodniške skupine. Tekmovalci, ki so vedno kot podporno vlogo. Prav tako pa je podivjal. Viteške konjeniške enote, ki so potrebni za hitro in tlačnih udarcev.

Za izvidovanje sovražnih sil, lahko najema storitve vohunov. Za napad ključavnice v igri in če je ram Katapult (trebushe).

Vaš trdnjava bodo slavili na vseh spletnih kraljestvo hvala za vaše uspešnih kampanj in trgovinskih prikolic dosegel najbolj oddaljenih delov sveta in bo z njimi neizmerno bogastvo. Vaše ime bo omenjeno z občudovanjem in spoštovanjem. Kralji prijava Starost čaka na vas!