Zaznamki

Kings & Queens: Igra Solitaire

Alternativna imena:

Kings Queens Solitaire Game je ugankarska igra s kartami z veliko pasjansami. Grafika je barvita v slogu risanke, kar je standard za igre tega žanra. Glasba je lepa in zvoki so realistični.

V tej igri boste našli več različnih vrst pasjanse hkrati:

  • Piramida
  • Trije vrhovi
  • Kralji in dame

In še veliko več.

Nekatere igre pasjanse, predstavljene v igri, imajo več imen, zato jih ni treba naštevati vseh na tem seznamu. Zagotovo jih boste lahko prepoznali, ko boste videli ali se naučili pravil, če ste začetnik.

Igra se odvija v ozadju neverjetno lepe pokrajine, ki pomirja in pomirja.

Tudi če še nikoli niste igrali takšnih iger, jih morate vsekakor preizkusiti. Ne bojte se, da morda ne boste mogli takoj razumeti vseh tankosti. Zahvaljujoč usposabljanju, ki ga morate opraviti, boste takoj, ko začnete igrati igro Kings Queens Solitaire, hitro obvladali vse funkcije.

Pasijansi različnih težavnosti so na voljo, tako da bo zanimivo igrati tako začetnikom kot izkušenim igralcem.

Med igro lahko z izpolnjevanjem nalog najdete zaklade in dragocene rubine, ki vam bodo koristili ob obisku trgovine v igri.

To vam omogoča, da nenehno ohranjate zanimanje za igro.

Igre se ne boste naveličali, težavnost igre se povečuje skupaj z vašimi izkušnjami pri reševanju ugank s kartami.

Igrate lahko obe določeni vrsti pasjanse, ki sta vam všeč bolj kot druge, in obvladate vse tako, da postanete mojster te vrste igre.

Obstajajo dnevne naloge in za njihovo dokončanje boste morali biti dobri v reševanju vseh iger solitaire, predstavljenih v igri. Vsak dan bo zahtevnost določenih dnevnih opravil drugačna. Če vam ne bo uspelo rešiti vseh, ne skrbite, drug dan vam bo zagotovo uspelo, čez čas pa si boste z vsakodnevnim reševanjem vseh nalog zlahka prislužili nagrade.

Igra vam bo pomagala do zanimivega preživljanja časa v prometu ali pa ji posvetite cel dan. Na vas je, da se odločite. Igrate lahko pred spanjem, pokrajina, proti kateri se igra odvija, deluje pomirjujoče.

Igranje je razburljivo in verjetno vam sčasoma ne bo dolgčas. Aplikacija zavzame zelo malo pomnilnika in bo vedno imela mesto na vašem pametnem telefonu ali tablici. Igra ne zahteva stalne povezave z internetom, tako da lahko igrate od koder koli in kadar koli vam ustreza.

V trenutku, ko vam postane dolgčas, se spomnite, da je na vaši napravi aplikacija, ki vas lahko zabava.

Trgovina v igri vam bo omogočila, da uporabite zlate kovance in rubine, ki ste jih pridobili med reševanjem pasjanse, za nakup novih hrbtnih strani kart ali slik ozadja. Tako lahko prilagodite videz po svojih željah in naredite igro tako, kot želite.

Igro

Kings Queens Solitaire lahko brezplačno prenesete na Android s klikom na povezavo na tej strani.

Takoj namestite igro in se potopite v svet ugank s kartami!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more