Zaznamki

Ustvarjalec kraljestva

Alternativna imena: Kraljestveni konstruktor

Kingdom Maker ni preprosta strategija za ustvarjanje pravega kraljestva

Strategija

Kingdom Maker je bila izdana aprila 2022 in je že osvojila vojsko oboževalcev. Ustvarjalci zloglasnega igralnega studia Scopely, ki mu je uspelo ustvariti nekaj legendarnih iger v različnih žanrih. Zdaj je njihova roka posegla v strategije s socialno komponento. To pomeni, da boste neposreden udeleženec vseh dogodkov v vašem kraljestvu. Gradite, borite se, razvijajte, dodeljujte, raziskujte. Vse je v vaših rokah, moj gospod!

Kje se začne pot gospoda ali gospe?

Vaša ekipa se že sedem dni vrača v svojo majhno vas. In zdaj je prišel trenutek vrnitve, a vas nihče ne sreča - nekateri prebivalci so izginili, nekateri so bili pobiti. Izkazalo se je, da so se orki popolnoma odpeli, medtem ko vas ni bilo. Zato so pred vami še bitke, a to kasneje. Zdaj, če želite nadaljevati igro, izberite svojo obliko, obliko lorda ali dame. In se za informacije obrnite na preživele. Pravzaprav so se orki naselili v bližini in pogosto napadali. Zadnjič so pobili in odpeljali skoraj vse civiliste. Očistiti morate bližnja ozemlja in zaščititi svoje ljudi. Z ekipo, s katero ste prispeli, jih napadite in uničite. Po bitki vam bodo povedali, da je bila krona rešena in vas čaka v prestolni sobi v skrinji. Po odprtju skrinje bo od tam priletela sova, ki vas bo spremljala po poti spoznavanja igre in svetovala, kako se še naprej razvijati. Poslušaj jo!

Owl je vaš pomočnik pri igri. Vadite se z njo. Najprej zgradite proizvodne zgradbe:

  • kmetija - prideluje hrano; potrebujejo vojaško vzdrževanje;
  • žaga - proizvaja les; uporablja se za gradnjo zgradb in bojnih vozil;
  • kamnolom - proizvaja kamen; uporablja se tudi za zgradbe.

Nato zgradite obrambne zidove in vojašnice za najem vojakov. Šestdeset milic bo dovolj za začetek. Dodelite jih skupini lorda ali dame (odvisno od tega, koga ste izbrali) in pojdite na prvi izlet. Nedaleč od mesta je še en majhen tabor orkov - to bo vaš prvi cilj. Po zmagi v bitki boste prejeli nagrado v obliki sredstev. S tem se usposabljanje konča in lahko počnete, kar želite. Na primer, vrnite se v palačo in se razmnožujte s svojo damo/gospoda. Konec koncev je ljubezen čudovita!

Kingdom Maker ne gre samo za gradnjo in bojevanje

Na začetku se morda zdi, da je igra navadna kopija običajne strategije, kjer morate samo graditi in se boriti. To je deloma res, vendar so razvijalci razširili ozemlje vaših dolžnosti, saj ste gospodar in ste za veliko odgovorni. Na primer, potomci. Brez tega v srednjem veku ni bilo mogoče ustvariti močne države. Koliko civilizacij je umrlo brez dediča? Veliko.

Lokacija in logistika v vašem kraljestvu prav tako igrata pomembno vlogo. Ko napadate sovražnika, morate povečati njegove izgube in zmanjšati svoje. Kako to doseči? Pravilno locirajte zaščitne in industrijske objekte. Postavite dovolj vojakov na stene za obrambo in zgradite veliko pasti po obodu.

Pravzaprav je zelo težko našteti vse razpoložljive funkcije v igri. Rekli bomo le, da je igra Kingdom Maker vredna vaše pozornosti.

Kako brezplačno prenesti Kingdom Maker na osebni ali prenosni računalnik? Kliknite na ustrezen gumb poleg imena igre in sledite navodilom. Ali pa uporabite enega od razpoložljivih emulatorjev za Android in igrajte na njem.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more