Zaznamki

King Of Defense: Merge TD

Alternativna imena:

King Of Defense: Merge TD - je igra obrambe stolpa z nekaterimi posebnostmi. Grafika je lepa v slogu risanke. Vsi liki so zelo realistično ozvočeni, glasba ni vsiljiva, dobro izbrana. V igri morate voditi obrambo pred hordami pošasti z gradnjo in izboljšanjem obrambnih položajev.

Ni preveč zapletenega zapleta, kar je normalno za igre tega žanra.

Vsako novo raven boste začeli z majhno količino denarja, ki vam bo omogočila, da zgradite več obrambnih struktur. Poleg tega za ubijanje vsakega od napadalcev prejmete majhno količino kovancev, kar vam bo omogočilo, da zgradite nove stolpe za obrambo ali izboljšate obstoječe.

Obrambne objekte delimo na več tipov:

  • Kupola z lokostrelci povzroča malo fizične škode, lahko zadene tako leteče kot talne cilje, njeni pozitivni vidiki so hitrost streljanja in nizki stroški
  • Čarovniški stolp povzroča magično škodo, ni poceni, lahko napade vse tarče, vključno z letečimi, če je potrebno, je najbolj učinkovit proti enotam, ki niso dovzetne za fizične poškodbe
  • Topovska kupola povzroči ogromno škode na območju, najdražja, ne strelja na leteče sovražnike
  • Stolp z bojevniki branilci vsebuje številne borce, ki se lahko pridružijo bitki, da začasno ustavijo napredovanje sovražnika in povzročijo resno škodo napadalcem, pri čemer napadajo samo zemeljske cilje

Značilnost te igre je možnost gradnje stolpov v več nivojih, s čimer se združujejo prednosti različnih vrst stolpov in povečuje gostota obrambe.

Poleg tega bo eden od junakov pod vašim vodstvom. Vsak od teh močnih borcev ima svoje sposobnosti. Nekateri od njih sodelujejo v tesnem boju, drugi napadajo od daleč. Obstajajo tudi takšni, ki dajejo pasivne bonuse obrambi.

Na začetku bo samo en junak, sčasoma pa boste odklenili nove like. Pred bitko izberite, katere od njih boste vzeli s seboj, včasih to odloči o izidu bitke.

Med obrambo imate na voljo več posebnih veščin, med katerimi lahko izbirate pred bitko. Te veščine imajo čas za ohlajanje, vendar njihova uporaba včasih reši na videz brezupno situacijo.

junakov, stolpov in spretnosti, ki jih lahko izboljšate med bitkami, pri čemer porabite za to valuto, ki jo zaslužite z dokončanjem ravni. Pri spretnostih in junakih je vse jasno, kolikor jih pumpaš, tako močni bodo na samem začetku nove bitke.

Zgradite lahko samo stolpe začetne ravni, pridobljene nadgradnje vam omogočajo le, da jih med igro okrepite do določene mere. Toda na naslednji stopnji jih bo treba znova razviti, tako da s pridobitvijo izboljšave odprete le možnost, da jo uporabite med bitkami, vendar boste morali za to vsakič znova porabiti sredstva.

Igranje King Of Defense: Merge TD vam ne bo dolgčas, igra se redno posodablja in za počitnice v njej potekajo tematska tekmovanja.

King Of Defense: Merge TD lahko brezplačno prenesete na Android, če sledite povezavi na tej strani.

Začnite igrati zdaj, če imate radi igre obrambe stolpa, ta igra vam bo všeč!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more