Zaznamki

Kartuga

Alternativna imena: Kartuga

Online igre Kartuga - brezplačno brskalnik piratska strategija z RPG elementi, ki se odvija v realnem času. Hvala Kartuga Online Lahko se počutijo resnično roparja in razklati na morskih prostranstvih, nato pa vstrevaya v nevarne praskami. Ves svet ocean je odprt za vaše raziskave. Feel gospodarju velike prostranstva! InnoGames podjetje - založnik igre, so prepričani, da se uporabniki ne bo dolgčas. Veliko zanimivih primerov prihajajo pogumne in udobno. Imate vso pravico, da napada trgovske ladje za plenjenje mesta, da bi se prepiral s silami za pravosodje, naj storijo vse, kar je mogoče, da se bogatijo. Pirate življenje je idealen za tiste, ki niso navajeni, da še vedno sedi. Potrebujejo ogromne količine energije izvesti številne gostje iz različnih težavnostnih, ne morejo še naprej izboljšujejo svoje ladje in s tem zajel vse potrebne vidike, ki obljubljajo razvoj. Če se odločite, da igrajo Kartuga, je treba opozoriti, da je projekt sedaj v fazi zaprtega beta testiranje. Zato Kartuga registracija - to je preprosto zahteva za povabilo na igro, ne pa neposreden dostop do divja norih dogodivščin. Ampak ne skrbite, da vaša želja ostati brez nadzora. Vrata v virtualnem svetu bo odprt za vse novoprišleki.

Pridružite se v igri zahteva Kartuga izpolnite ta polja: uporabniško ime, geslo, e-poštni naslov. Potem ste sprejeli sporazum, potem lahko pričakujete pismo na določen e-pošti. Spodbudno dejstvo, da sistemske zahteve za igro se ni previsoka. V prisotnosti sodobnega brskalnika in širokopasovnega interneta, lahko varno igrajo z računalnikom, tudi povprečne parametre.

Torej, kje začeti Kartuga igrati? Ni treba posebej poudarjati, da z nakupom ladje. Preden boste odpluli ladji ustrezno pripraviti. Upoštevajte, da bo izboljšanje ladij ste se ukvarjajo skozi igro. Razvoj iste narave, je zaradi nabiranja izkušenj. In še več - bolje. Po tem, ko napredujete skozi igranja ponuja dostop do več deset različnih znanj. Vsak zase izbere stil igre. Na srečo, igra ponuja kup funkcij, ki prispevajo k svobodi izbire. Get vsaj za primer različne vrste ladij. Lahko se odločite, kaj dražja srce in srečo na krovu res.

Kartuga igra zahteva taktike. In najboljše od teh vprašanj vnaprej, da se uskladi z drugimi člani ekipe. Ja, to je veliko bolj koristno združiti, namesto da jih poskuša osvojiti slavo. Ekipa Ukrepi, ki še ne škodi, in celo ravno nasprotno. Še posebej, da se ekipa bori v igri - zelo impresiven pogled, in se vključijo sam v njih ne bo delovala. Več o tem, da po mirni poti rešiti probleme znotraj ekipe, ne izgubijo svoje prijatelje malenkosti. Zdravljenje z vsem spoštovanjem do vsake stranke, kdorkoli je že bil. Mimogrede, si lahko sami odločijo za vlogo inženirja, ali Destroyer Protector. In čeprav imajo različne funkcije v vsaki usklajenega timskega delovanja prinaša številne koristi. Vnesite znake, ki se razlikuje po tem, da imajo edinstven način razvoja, svoj stil in poklic. Skladno s tem, da se vloge, ki se odločijo, da se prilagodijo osebni ladjo.

Single player kampanjo v igri je bolj primeren za izravnavanje pirate spretnosti. V bistvu boste igrali igro Kartuga, ki uživajo različne multiplayer načine. Preizkusite vse na voljo, da razumejo, kaj je najbolj idealno izhodišče.

Bi bilo treba v neskončne bitke in se ukvarjal s takimi zadevami, kot lov za zakladom, prevoz blaga, razvoj znanosti, raziskovalnih področij, sprostitev tovarišev v stiski, oborožujejo ladje. Treba je omeniti, da igra poteka spremembo zgodovinskih obdobij. To odpravlja monotonost - in ne boste nikoli dobili spet in spet dolgčas razburljiv podvig. Naj sedaj vaš prosti čas postane bolj zanimiva in bogata. Srečno!