Zaznamki

Jail Wars

Alternativna imena: Jail Wars

Game Jail Wars - brez brskalnika MMORPG kazenskih predmetih. Če ste utrujeni, da model, državljan, ki se nikoli ne pokvari črko zakona, je čas, da se potopite v virtualnem vesolju in postal razvpiti prevarant. Začetek Zapor Wars igrati, boste našli obkrožena z agresivnimi in nevarnih kriminalcev. Skupaj boste mogli preživeti upor v zaporu, ne naslanja upravo, ki bo storila vse, da bi pomiril banditi. Pustila vse težave in stiske, boste premakniti višje in višje kot predstavnik izredne kariere kriminalci. Kmalu bo znan v krogih svoje vrste, da bi prinašala verodostojnost in boste počutili zelo udobno v tej vlogi. Doživite razburljivo občutek uspeha, dvigniti raven adrenalina v krvi, sejanje na prostem za razburljivo igro!

Pridružite se kaznivo skupnosti lahko kdorkoli. Sistemske zahteve za igro tolerantna. Prenos Prav tako ne bi bilo treba. Preprosto ustvarite račun. Zapor Wars registracija, je naslednji: vnesite svoj e-poštni naslov, ki bo služil kot uporabniško ime, geslo je premišljena, prepisovati kodo iz slike in kliknite na "Ustvari račun". Bodite pripravljeni na to, da se strinjate pravila o registraciji in dogovora projekta. Nato boste ustvarili značaj. Si je treba določiti med štiri obstoječe mafijo Cosa Nostra:, bratje, bratje in črna boj straža. Vsak konzorcij ima svoje ločene enote. Po izdelavi vaše izbire, upoštevajte, ime vašega značaja, izberite želeno besedo, nato pa ustvariti videz po vašem okusu (obraz, lase).

Skozi igro Zapor Wars spletu morali razviti svoj značaj. Preselil se boš samozavestno skozi ravni, dokler ne doseže najvišjo - 30.. Z vsako naslednjo stopnjo osvajanja vam pripada tri točke, in eno točko parametre sposobnosti. To pomeni, da več - močnejši postane vaš junak. Šele po 15. stopnji, boste postali polnopravni član sindikata in dobil veliko prednosti. Na primer, dostop do skupno dvorišče, da sindikat tetovaže na dogodek "upor v zaporu" in še več.

Seveda, vsaka od sindikatov svoje značilnosti, vendar pa so veščine, ki so na voljo za vse člane sindikata. Delež skupnih spretnosti za aktivno in pasivno. A tri podružnice splošnih znanj dati možnost, da izberejo svojo razvojno pot. Spretnosti vključujejo panoge borec z močno roko, občutek, da se skozi šok, bojni bes, odprte rane, serija delovnih mest, in rabelj blaznosti. Ta veja je namenjen, da povzroči največjo poškodbo. Če želite, da imajo visoke obrambne lastnosti, izberite vejo telesni stražar, ki vključuje naslednje veščine: težko ciljati, pobudnika, zmedenost, preživelih zidu, močno telo, zadnje napore, nekakšna prelomnica. No talenti podružnica imenuje sostorilec namenjen učinkoviti rabi pomožnih elementov. Z razvojem te veje bodo dostopne takšne sposobnosti kot prvo pomoč, talkativeness, šibke točke, neškodljivo, varčnost, Medič, natančen izračun, zahrbten trik. Kot ste preuči spretnosti med igranjem boste odprli več in več. Mimogrede, lahko izboljšate kot eden od trendov in se učiti od vseh najbolj potrebno.

Ena od kul čip, ki se ponaša z igro Prison Pandora - tetovaže. To je njihova prisotnost razlikuje banditi od oblasti. Zato boste vedno vedeli svoje vrste. Mimogrede, ko ste se odločili, da okrasili svoje telo enega od simboličnih okraskov, da izberejo, kaj bo. Več kot 1.000 vrst tetovaže ponujene vašo pozornost!

Igrajo tudi gospodarstvo Zapor Wars , lahko uporabite velik arzenal orožja. Ker boste morali boriti vse vrste bodisi trenerja ali drugih akterjev in tekoče vojne med sindikati sami, ne morete narediti brez dostojnih orožja. Zberite medenine členke, noži, ostrenje, klubi, verige in druge dobrote. Obstajajo v igri in doperji. Ti vključujejo komplete prve pomoči, pospeške in navdušence.

Treba je omeniti, o priložnosti za ustvarjanje znotraj sindikalnega tolpe. Smart igralci združiti, da igrajo igre na spletu zapor Wars, z uporabo svojega polnega potenciala. Ne pozabite, da lahko v skupini pogosto ne morejo privoščiti, da bi en sam trmast. Čeprav načeloma ne vi ali ni zavezujoče. Igrajte me na zabaven, Vex zdravje z nasprotnimi sindikata, ustvariti več in več nemire v svobodo, da izberete, in neskončno sovražila celic draži budnim upravo zapora. Naj vse vaše želje uresničile!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more