Zaznamki

otoška vojna

Alternativna imena:

Island War je strateška igra, ki jo lahko igrate na telefonu ali tablici Android. Visokokakovostna 3D grafika. Zvočna igra je narejena profesionalno, glasba je zabavna in vam ne bo pustila dolgčas.

Čarobni svet v tej igri je močna magija razdelila na majhne otoke v brezmejnem oceanu. Na vsakem od otokov je trdnjava z garnizijo in vladarjem, ki skrbi za varnost prebivalcev. Povsod potekajo bitke za vire in ozemlje.

Upravljali boste enega od teh otokov.

  • Poskrbite za svojo zaščito
  • Ustvarite močno vojsko
  • Naučite se tehnologij za opremljanje bojevnikov z bolj smrtonosnim orožjem
  • Zajemite druge otoke in povečajte svoje kraljestvo
  • Zgradite močne utrdbe, ki bodo naredile obzidje mesta neosvojljivo

Za igranje Island War potrebujete stalno internetno povezavo, vendar to ni problem.

Vaši nasprotniki v tej igri bodo pravi igralci z vsega sveta. Premagati jih bo težje kot AI. Ne preskočite majhne vadnice pred igro, da boste hitro razumeli, kaj morate storiti.

Uporabite različne taktike na bojišču in eksperimentirajte s konfiguracijo vojske. Izberite ugodne položaje na terenu, kjer bo potekala bitka.

Izboljšajte parametre svojih borcev takoj, ko zberejo dovolj izkušenj.

Uporabljajte svoje vire pametno, ne boste imeli dovolj za vse naenkrat. Znati narediti pravo izbiro in prejeti porabiti za tisto, kar bo v tem trenutku dalo najboljši rezultat.

Tudi najmočnejšega in najzvitejšega sovražnika lahko premagajo višje sile. Ustvarite zavezništva z drugimi igralci, komunicirajte in izvajajte skupne vojaške napade. Naj vas ne zanese preveč, druga zavezništva se bodo borila proti vam, morda celo močnejša od vašega.

Redni obiski igre bodo prinesli velikodušne nagrade in darila. Ne da bi zamudili dan, kasneje lahko zahtevate še več dragocenih nagrad.

Ko potujete po oddaljenih kotičkih čarobnega sveta sami ali v družbi prijateljev, boste imeli priložnost dopolniti svojo ekipo z novimi borci. To so lahko navadni bojevniki ali morske pošasti in celo zmaji, ki bruhajo ogenj. Težava je v tem, da jih je treba premagati, ne bo lahko.

Oglejte si trgovino v igri. Tam lahko kupite orožje, vire ali redke borce. Za plačilo sprejemamo valuto v igri in pravi denar. Ni nujno, da kupujete za denar, vse je odvisno od vaše želje. Z majhnim zneskom si boste nekoliko olajšali igro. To je še posebej uporabno na samem začetku. Asortiman trgovine se dnevno posodablja. Ne zamudite prazničnih popustov.

Občasno preverite posodobitve igre, ki prinašajo nove lokacije, zanimive naloge in novo opremo za vaše borce.

Island War brezplačno prenesite na Android, lahko sledite povezavi na tej strani.

Takoj namestite igro in se pridružite boju za ozemlje v čarobnem svetu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more