Zaznamki

Avantura na otoški kmetiji

Alternativna imena:

Island Farm Adventure je kmetija, kjer boste našli veliko razburljivih dogodivščin. Igrate lahko na mobilnih napravah z Androidom. Grafika v slogu risanke je svetla in podrobna. Glasovna igra je dobra, glasba je vesela in vam med igranjem ne bo pustila žalosti.

Island Farm Adventure vam bo omogočil, da obiščete skrivnostne otoke v tropih in na enem izmed njih zgradite kmetijo z udobnim domom.

Če tega žanra niste seznanjeni, ne skrbite, razvijalci so poskrbeli za začetnike in podali jasne nasvete za prve misije, ki se jih boste lotili. Tako boste med igro lahko obvladali kontrole in se seznanili z igralno mehaniko.

Naprej vas čaka ogromno različnih stvari:

  • Pojdite na ekspedicijo in raziščite skrivnostne otoke
  • Spoznajte domačine, se spoprijateljite z njimi in izpolnite zahteve
  • Izvedite več o kulturi plemen, ki živijo na tem območju
  • Zgradite kmetijo, gojite rastline, pobirajte pridelke in imejte hišne ljubljenčke
  • Dajte udobje hiši, v kateri bodo živeli glavni junaki, kupite pohištvo in okrasne predmete
  • Okrasite območje kmetije z umetniškimi predmeti in postavite vrtno pohištvo
  • Sodelujte v tekmovanjih in zasedite prva mesta na lestvici najboljših

To so glavne dejavnosti, ki jih boste počeli v igri Island Farm Adventure v sistemu Android.

Na začetku igre vam je na voljo zelo majhno območje; čiščenje zadostnega območja za postavitev kmetije bo zahtevalo čas in malo energije. Energija se uporablja za gradnjo, čiščenje ozemlja in premikanje globlje v džunglo. Da se zaloge energije napolnijo, morajo glavni junaki igre počivati. Poleg tega lahko na poti naletite na rastline ali artefakte, ki vam lahko takoj napolnijo energijo.

Dlje kot igrate, težje so naloge, ki jih morate opraviti. To se kompenzira s povečano spretnostjo igralca.

Medtem ko je energija obnovljena, lahko začnete igrati mini igre, ki jih je v igri Island Farm Adventure veliko, na primer tri v vrsto ali sestavljanje ugank.

Najbolje je, da redno igrate Island Farm Adventure, da lahko prejemate dnevne nagrade za prijavo.

Prav tako je bolje, da ne zamudite počitnic. V tem času igralce čakajo tematska tekmovanja z nagradami. To so unikatni okraski za vašo kmetijo in drugi uporabni predmeti.

Ne onemogočite samodejnega preverjanja posodobitev in razvijalci vas bodo redno razveseljevali z novostmi.

Občasno obiščite trgovino v igri, izbor se dnevno posodablja in pogosto potekajo razprodaje. Nakupe lahko plačate z valuto v igri ali s pravim denarjem.

Če želite igrati, morate imeti internetno povezavo.

Island Farm Adventure lahko brezplačno prenesete na Android tako, da sledite povezavi na tej strani.

Začnite igrati takoj zdaj, da se odpravite na ekspedicijo na tropske otoke in zgradite kmetijo svojih sanj na enem izmed njih!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more