Zaznamki

Ishtvar War Brothers

Alternativna imena: Ishtvar War Brothers

Ishtvar Igra: Vojna se je od bratov prvič predstavljen na svetu v letu 2007. In od takrat je uspelo pridobiti ogromno oboževalcev. Na tisoče igralcev iz vsega sveta so sposobni oceniti vse čar nenavadno branje normalnega na prvi pogled RPG -game. Ta brskalnik temelji igre, tako da vam ni treba prenesti in namestiti dodatne datoteke ali programe.

Tako kot večina drugih spletnih projektov Ishtvar: registracija War Brothers bo potrebno začeti proces igranja. Ker je celotno igro vmesnik prilagojen za ruske uporabnike, se ukvarjajo z vsemi značilnostmi postopka registracije ni težko.

1. Za registracijo začeli, lahko preprosto kliknite na ustrezen gumb, ki se nahaja na spletni strani igre.

. 2 Bo V pojavi pred vami prijavni obrazec, s poudarkom na konicah sistema morate izpolniti vsa polja v vrstnem redu, v katerem navede ime in geslo za Vnos in izberite videz vašega značaja, potem lahko začnete Ishtvar: War Brothers igrati.

Vsakdo se lahko prijavite na projektu s pomočjo vašega računa v Facebook ali Vkontakte, ki močno poenostavi in ​​pospeši postopek registracije. Mimogrede, da bi vam omogočajo, da preizkusite igro, preden se prijavite, je preizkus funkcija bitko.

Ishtvar: War Brothers spletu - je multiplayer igra, ki je mešanica strelec in tradicionalno RPG -game. Ahead ponuja veliko nalog in nalog. In njegova začetna naloga boste dobili neposredno po registraciji. Toplo priporočamo, da si ga vzeli, ker z njo lahko bolje razumeli vse funkcije v igri, in biti sposoben predstavljati, kaj vas čaka v prihodnosti.

Kot ste morda uganili ste, igra poleg vsega drugega pričakuješ boje in bitke. Tako da lahko uspešno igrajo igro Ishtvar: Vojna Brothers, morate biti seznanjeni z osnovnimi načeli bojne mehanike. Vaše "roke" v igri, ki ste jo ustvarili znake. Tako da lahko zmagaš bitke, boste morali dobro premisliti o vseh bojnih vojakov Ločitev shemo. Vsi ukrepi, ki jih lahko podpirajo magične uroke in čarobne učinke. In na neki točki je bilo čarobno igra odločilno vlogo, ampak tudi velik del uspešnemu izidu igre ravno odvisno od prave strategije.

V Ishtvar: War Brothers brezplačno lahko igrate naslednje razrede znakov:

1. Farmer.

. 2 Hunter.

3. Milica.

V tej spletni igri boste našli veliko novih prijateljev s svojimi vrstniki iz vseh koncev sveta. Srečujejo in se pridružite že uveljavljenih klanov, ali, če želite, lahko ustanovijo svojo novo klan. Med igro boste mogli komunicirati z vsemi drugimi uporabniki preko klepeta. In igra ima poseben kalkulator, ki vam omogoča, da izračun možne posledice hudih bojih.


 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more