Zaznamki

Infinuum

Alternativna imena: Infinuum

Infinuum na spletu - je brskalnik fantasy igra z odlično grafiko, različnih likov, originalni sistem bitko in veliko svetovno igro z različnih lokacijah.

Igra temelji na spopad med dvema velikima silama: tehnološko napredne Kraftlanda, katerih prebivalci se zanašajo na trdnost njegovih zaščito armature orožjem in, in z močnimi magic Elliari šola bojnih uroke, ki privrženci raje uporabljajo v boju in strele goreče žoge. Izberite, kaj bliže - orožje in magija?

V Infinuum lahko igrate prek brskalnika, vendar na nizki hitrosti internetnih povezav za popolno igro, je zaželeno, da namestitev odjemalca. Hkrati, spletno igro Infinuum ima naslednje sistemske zahteve: Celeron 1 GHz, 512 MB RAM, 100 MB prostora na trdem disku, Adobe Flash Player 10.

Za začetek igranje igre na spletu Infinuum morali registrirati v igri Infinuum. Registracija Infinuum predvideva Mail predala vir. ru. V nasprotnem primeru kliknite registracijo Infinuum v pogovornem oknu, vpišite svoje podatke, ime nabiralnika in geslo.

Greš v igro, boste posredovali kratek tečaj usposabljanja, da bi obvladali načela delaš požarov, nakup predmetov v trgovini, ki se gibljejo med lokacijami.

Vsak narod predstavlja štiri razrede znakov, njihove različne značilnosti. Bronemaster imajo kraftlandtsev in Barbarian imajo elliari - dobro zaščito, ampak imajo povprečne sposobnosti na zunanjem delu. Assassin in Assassin - imeti prednosti hitrega napada, vendar je zelo občutljiva. Ranger in Mage so samo za gibal. Gunsmith in Druid lahko nadomestijo vsak borec, saj imajo enako sposoben vseh drugih razredov. Spremeniti porazdelitev značilnosti učinka, ne morejo, so odvisni od razreda sedanji ravni, oklep in poslovnih učinkov.

To nima nobenega smisla, da takoj hitenje v bitki, je zaželeno, da pridobijo novice različne spretnosti. Na primer, če želite izvedeti koristne poklic - Gunsmith, farmacevtom ali alkimist. Strokovni razvoj bo še dodatno okrepila svoj značaj. Da bi dobili ta poklic bodo morali opraviti posebno nalogo. In na splošno, da bi vaš lik bi lahko rasla in dosegla novo raven, morate opraviti različne quests: ubiti pošasti, sodelovanje v nagradnih igrah, zaščito karavane. Vse to se dogaja v veliko večji del igre svetu. Za premikanje med lokacijami so posebni portalov. V kateri koli od številnih barvitih lokacijah, lahko najdete sabljezobi Yeti gorski troll ali zmaja. Mimogrede, lov za zmajem, je zelo donosen, čeprav nevarna stvar.

Kako nivo 3, boste lahko izbrali način razvojem likov, pridružil kultni Klirikanov čaščenjem dobroto in uporabljati zdravilna magijo ali kultni Zloćudan se uporablja kletvice in črne magije. In v resnici, v obeh primerih pa boste dobili veliko funkcij in sposobnosti. Po ravni 5, lahko dobite ugled lovec škratov, ki vam bo dala posebne prednosti v igri.

Infinuum spletno igro s precej zanimivo bitko sistem. Bitke se lahko izvede kot ena-na-ena, in ki vključuje več igralcev. Vse bitke potekajo na posebnem mestu, in zahteva, da izvede določene ukrepe. Boj je primarni narave in nima nobenih posebnih taktik, ki so potrebni za izračun moč in smer udarca. Če sovražnik oboroženi le z zunanjem delu, je smiselno, da stojijo v obrambi, in če lahko ustrelil z razdalje, je najbolje, da se premaknete naprej in napad.

Torej igrajo Infinuum priporočljivo za tiste, ki jih privlači na quests, bo tekma jim Infinuum spletu v ogromne količine in raznolikosti.

Prav tako igrajo igre na spletu Infinuum - je, da sodelujejo na tekmovanjih, ustvarjajo klanom, ali pa samo klepet.