Zaznamki

Infinite Magic Raid

Alternativna imena:

Infinite Magicraid RPG igra za mobilne platforme s strateškimi elementi. Grafika, če ima vaša naprava zadostno zmogljivost - dobro. Glasba je okusno izbrana, glasovna igra je zelo realistična. V igri morate ustvariti ekipo nepremagljivih bojevnikov in razvijati njihove sposobnosti z izpolnjevanjem različnih nalog.

Pred igranjem Infinite Magicraid si ustvarite ime in si oglejte kratko vadnico, da se naučite osnov igre.

Nato lahko zapustite Sword Harbor z ekipo bojevnikov. Vaša naloga je najti priložnost, da premagate boga po imenu Likhem in preprečite razpad celine Lowes.

Premagati tako močno božanstvo ni lahka naloga in preden pride do končne bitke, je treba narediti še veliko.

Tukaj je nekaj izmed njih:

  • Raziščite ogromno celino
  • Pridobite materiale za nadgradnjo opreme
  • Povečajte svojo zbirko junakov
  • Uničite zlikovce, ki jih srečate
  • Izberite, katero od veščin borcev vaše ekipe želite izboljšati

Navedene naloge niso vse, kar vas čaka v tej igri.

Najtežje je sestaviti nepremagljivo ekipo junakov. Skupaj ima igra več kot 200 junakov in 10 različnih frakcij, kar daje velike možnosti za njihovo uporabo. Poskusite sestaviti ekipo borcev, ki se bodo dopolnjevali na bojišču. Če sami ne uspete, lahko zlahka najdete že pripravljene rešitve na internetu, vendar je veliko bolj zanimivo eksperimentirati sami. Morda bo prav vaša ekipa postala najmočnejša v igri.

Izid bitke ni vedno odvisen samo od moči borcev, za uspeh potrebujejo močan oklep in močno orožje. Vse to lahko ustvarite z zbiranjem materialov med potovanjem. Vsako orožje ali kos opreme je mogoče nadgraditi, kar bo zahtevalo tudi veliko eksotičnih predmetov.

S pridobivanjem izkušenj se lahko vaši bojevniki dvignejo na raven, kar omogoča odklepanje novih veščin ali krepitev obstoječih. Izbira veščin, ki se jih želite naučiti, je lahko včasih izjemno težka, ker jih je v igri več kot tisoč in se jih je nemogoče naučiti vseh.

Bojni sistem ni težaven, bitke potekajo v poteznem načinu. Vi se odločite, v kakšnem vrstnem redu bodo junaki udarili in kdaj uporabiti posebne poteze. Razvijalci so poskrbeli za situacije, ko morate za zbiranje virov premagati veliko ne zelo močnih nasprotnikov. V takih trenutkih lahko vklopite avtomatski boj in samo opazujete, kaj se dogaja.

Sklenite zavezništva z drugimi igralci in se skupaj borite proti zlu ali pa se soočite v bitkah PvP.

Pokukajte v igro vsak dan in prejmite dnevne nagrade in naloge. Ob koncu tedna, če niste zamudili niti enega dneva, vas bo čakalo še bolj dragoceno darilo.

Posodobitve trgovine v igri ponujajo večkrat na dan. Tam lahko kupite orožje, oklepe, materiale ali eksotične junake za svojo ekipo za valuto v igri ali pravi denar.

Infinite Magicraid lahko brezplačno prenesete na Android s klikom na povezavo na strani.

Namesti igro in sodeluj pri reševanju domišljijskega sveta!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more