Zaznamki

Neskončni Lagrange

Alternativna imena:

Infinite Lagrange je vesoljska strategija z neverjetnimi možnostmi. Igra je bila prvotno izdana za PC, kasneje pa so jo razvijalci prilagodili za mobilne naprave. V zadnjem času veliko kakovostnih projektov zaživi novo življenje v prenosni obliki. Grafika je lepa, prostor izgleda realistično, a da bi lahko uživali v igri, morate imeti precej zmogljivo napravo. Glasovno igro so naredili profesionalci, glasba je prijetna in popolnoma ustreza vzdušju igre.

Igranje Infinite Lagrange je zanimivo, zgodba je dobra.

Človeštvo je obvladalo tretjino Mlečne ceste z izgradnjo velikanskega transportnega sistema, imenovanega Lagrangevo omrežje. Številne sprte strani poskušajo prevzeti nadzor nad tem omrežjem, da bi obogatele.

Pod svoje vodstvo boste prejeli eno od skupin, ki sodelujejo v boju.

Preden začnete igro, morate iti skozi majhno vadnico. Vmesnik je dobro prilagojen zaslonom na dotik, tako da bo upravljanje preprosto obvladljivo.

Med igro morate opraviti veliko nevarnih nalog:

  • Zgradite lastno vesoljsko floto, sestavljeno iz ladij različnih vrst
  • Raziščite bližnje planete za vire, ki jih boste morali razviti
  • Pojdite na potovanje globoko v vesolje, da bi našli še več virov in naseljivih planetov
  • Sodelujte se v bitkah s sovražniki, ki jih srečate, in jih premagajte
  • Razvijte tehnologijo za gradnjo naprednejših ladij z najmočnejšim orožjem v galaksiji

To je skrajšan seznam nalog. Pravzaprav so igralne možnosti veliko širše.

Na začetku boste imeli le nekaj ladij in majhno naselje. Potrebno je veliko truda, da se to spremeni v velikanski imperij, ki obsega cel sektor vesolja. Poskusite najti potrebne vire, ne da bi se spuščali globoko v vesolje, sicer bodo močnejši sovražniki hitro razumeli, kje se nahaja vaša baza, in jo uničili ali poskušali storiti. Začetna naloga je okrepiti obrambo in zgraditi dovolj veliko floto za potovanja na dolge razdalje. Neraziskani deli vesolja so najbolj zanimivi, tam lahko najdete največ dragocenih virov in redkih artefaktov, a tudi nevarnost se povečuje.

V vesolju ne boste sami. V igri je veliko drugih igralcev, z nekaterimi se lahko spoprijateljiš, z nekom pa se začneš prepirati. Sklenite zavezništva in skupaj osvojite zvezdne sisteme ali se borite med seboj v načinu PvP.

Z zavezniki lahko komunicirate z vgrajenim klepetom.

Dnevna prijava vam bo prinesla nagrade, in če ne zamudite nobenega dneva, lahko dobite še več dragocenih nagrad.

Trgovina v igri dnevno posodablja izbor ojačevalcev, redkih virov in drugih predmetov. Plačilo je možno v igralni valuti ali pravem denarju. Vi se odločite, ali boste porabili denar ali ne, lahko igrate brez njega.

Za igranje je potrebna stabilna internetna povezava.

Infinite Lagrange lahko brezplačno prenesete na Android tako, da sledite povezavi na tej strani.

Začnite igrati takoj in osvojite Mlečno cesto tako, da poveljujete lastni vesoljski floti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more