Zaznamki

Cesar: Rim

Alternativna imena: Rimski cesar

Imperator: Rome je zanimiva strategija slavnega studia. Igrate lahko na računalniku. Grafika je dobra 3D. Glasovna igra je narejena profesionalno, glasba ustreza obdobju, v katerem se odvijajo dogodki zgodbe. Zaradi igralnih lastnosti bo za igranje igre dovolj računalnik z nizko zmogljivostjo. Paradox Studio, ki je izdal Imperator: Rome, je ustvaril veliko uspešnih projektov v žanru strategije. Tokrat bodo kot običajno razveselili igralce.

Razcvet rimskega imperija je bil eden najzanimivejših trenutkov v zgodovini in imeli boste priložnost sodelovati v teh dogodkih. Tudi če že dolgo igrate različne igre, vam ne bo škodilo, če opravite malo usposabljanja, preden začnete osvajati Evropo. Zahvaljujoč nasvetom razvijalcev lahko hitro razumete kontrole. Med igro boste našli veliko razburljivih nalog:

  • Pridobite vire, da svojim vojskam zagotovite vse, kar potrebujejo
  • Razširite meje svoje posesti
  • Povečajte število vojakov
  • Razvoj znanosti in tehnologije
  • Uporabite svoje diplomatske sposobnosti, da poiščete zveste zaveznike in preprečite načrte svojih sovražnikov
  • Zmagaj v bitkah
  • Določite davke in trgovino

To je seznam glavnih stvari, ki vas čakajo v Imperator: Rim.

Med igro boste pred seboj videli evropsko celino. Vaša in sovražna vojska sta shematično upodobljeni v obliki velikanskih bojevnikov. Kontrole so izvedene zelo priročno, poleg tega tak sistem ne obremenjuje preveč grafičnega procesorja. To vam omogoča, da igro izvajate na računalnikih z nizko porabo energije in prihranite energijo baterije, če igrate na prenosniku. Bitke potekajo hitro in ne vzamejo veliko časa. Vse taktike vam ne bodo na voljo; če želite odkleniti nekatere od njih, morate izpolniti določene pogoje. V bitkah se upošteva vse, velikost in sestava vojske, teren in strategija, ki se uporablja na bojišču.

Vaš imperij je dom številnih uglednih osebnosti, to so lahko vojaški voditelji, nadarjeni znanstveniki ali javne osebnosti. Vsi se razvijajo in sčasoma postanejo bolj uporabni. Poleg zunanje politike bo treba biti pozoren tudi na razpoloženje na dvoru. Poskusite zagotoviti, da imajo vaši subjekti vse, kar potrebujejo, sicer so možni izgredi in neposlušnost.

Imperator: Rome lahko igrate dolgo časa, saj trenutno razpoložljiva izdaja že vključuje več dodatkov z različnimi nalogami in kampanjami.

Imperator: Rome je precej realistična igra. Ne bo se vedno mogoče držati načrta. Od časa do časa se vse spremeni zaradi vpliva elementov ali vdorov barbarov. Ta funkcija naredi igranje bolj zapleteno in doda raznolikost, ne da bi se dolgočasili. Dostop do interneta med igro ni pogoj. Z namestitvijo igre lahko igrate lokalne kampanje brez povezave.

Na žalost ni možnosti za brezplačen prenos igre

Emperor: Rome na osebni računalnik. Igro lahko kupite na portalu Steam ali na spletni strani razvijalcev. Začnite igrati zdaj in vodite ogromen imperij, ki se razteza čez več tisoč kilometrov!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more