Zaznamki

Vpliv zime

Alternativna imena: Vpliv zime

Impact Winter Game: Globalna katastrofa

Avtorji knjig, filmov in iger nenehno dvigujejo temo post apokalipse. Razvijajo ga, vsakič ko prihajajo iz nove strani, vabijo gledalce, bralce ali igralce, da postanejo sostorilci, oziroma protagonisti, ki sami doživljajo avanture. Katere odločitve v nesreči bodo pravilne in ali boste našli prave odgovore in sprejeli potrebne ukrepe? Impact Zimska igra od razvijalca in založnika v eni osebi. Mojo Bones, postavi igralce v položaj, v katerem njihova dejanja neposredno vplivajo na prihodnje dogodke.

30 dni preživetja.

"Vpliv zime", tako da lahko prevedete prvotni naslov. Frost je vse oklepal, spustil se je na tla, ko se je v njega razbil asteroid. To je povzročilo globalno znižanje temperature, skoraj vse živali in ljudje so umrli. Le nekaj preživelih je našlo zatočišče v propadli cerkvi, ostalo pa je pokopano pod debelo plastjo ledu.

Ko začnete igrati Impact Winter, boste delovali v imenu heroja, ki ga spremlja letenje drone. Dron je prejel šibek signal, da reševalna ekipa prihaja v mesto, vendar bo lahko dosegla mesto šele po 30 dneh. To je čas, ki ga moramo podpreti za vsako ceno in pomagati ostalim.

Zgodovina najdaljše zime.

Če želite postati udeleženec dogodka, morate prenesti Impact Winter. Sedaj ukrepajte, spomnite se, da je glavna naloga čakati na reševalce. Nekega dne se boste srečali s skupino ljudi in postali njen vodja. Ne morete reči, da boste brez dvoma poslušali, vendar boste zagotovo vplivali nanje, čeprav bo to treba naučiti.

  • Preživeli imajo edinstveno znanje in veščine, ki bodo koristne za reševanje določenih problemov.
  • Včasih se ljudje odvračajo in ne želijo ničesar storiti. Tvoja naloga je, da obdržiš visoko.

Pravično so razmere zapletene, ker se vremenske razmere še poslabšujejo. Ko se boste počutili lačni in hladni, se bo kdorkoli zlomil, a ko se bo to zgodilo, bo človeštvo izgubilo. Poskusite najti način za podporo upanju na najboljše za vse člane ekipe, ne da bi omogočili, da se stopnja razpoloženja spusti pod ničlo.

Če želite uspešno igrati igro Impact Winter, morate raziskati svet, kot je zdaj. To so ruševine, v njih pa so skrite koristne stvari, ki jih je vsekakor mogoče uporabiti. Lahko bi bilo karkoli:

  • Food
  • Oblačila
  • Listi
  • Tekme
  • Lahke preglednice
  • strelno orožje

Vsaka podrobnost ima lahko enkrat pomembno vlogo. Bodite ustvarjalni in od nikoder se bo nekaj rodilo. Nevarnost preži na vsakem koraku, še posebej ponoči, ko se lovijo divji psi ali tolpe maraudov. Najbolje je, da se z njimi ne križamo, če pa bi se srečali, ne bi škodovalo imeti orožje z rezervnim kompletom streliva v rezervi.

Buy Impact Winter - to je absolutno natančno podprto v okviru avanturističnega žanra za preživetje. Ljubitelji takšnih testov bodo šli v osvajanje nepoznanega prostora nekdaj lepe metropole. To je izziv za civiliziranega človeka, ki je izgubil navado boriti se za lastno življenje brez pomoči vojske, policije in drugih služb.

Z prevzemanjem vloge vodje ne bodo vsi upravičili tega naslova. Naročila ne delujejo več in zanašate se lahko le na zaupanje in avtoriteto, ki je še ni treba pridobiti z namernimi dejanji. V interakciji z liki boste našli najboljšega pristopa do vseh, da bi ohranili moralo ali ne. Ne pozabite, da lahko preživite le skupaj.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more