Zaznamki

Osvetlitev

Alternativna imena: Osvetlitev

Igra Illuminares za začarani East

ljubiteljev animeja skoraj ni treba povedati o čudovitem, barvitem svetu, v katerem živijo njegovi prebivalci. Ampak, če ste novi, in šele pred kratkim prežeta z njegovo milostjo, igra Illuminares od razvijalca Tengco, skupaj z izdajateljem GGMedia, vas bo osvojil s svojimi čudeži, očaral pokrajino in očaral z veliko zgodbo.

Na prvi pogled, v tako slikovitem kotu se ne more zgoditi nič hudega. Toda, ko boste začeli igrati Illuminares, boste razumeli, kako je lahko lažna in varljiva lepota. Med čudovito cvetočim sakurjem, slovesno visokimi pagodi, bujnimi sadovnjaki breskev, se včasih dogajajo strašni dogodki, junaški junaki pa se oborožijo, da bi izkoreninili zle duhove, demone in pošasti, ki so se gojili na lepih deželah.

Illuminares registracija je naraven proces za igrače, ki temeljijo na brskalniku, vendar če ste registrirani na socialnih omrežjih, jih lahko uporabite za vstop v igro.

Zdi se, da so novi priseljenci v pravljici, vendar občudujejo odkrito lepoto, ne pozabite pogledati okoli sebe - razmere se lahko hitro spremenijo. Tiha buka ali zlovešč zvok bo prekinil tišino, včasih pa sovražniki nepričakovano napadajo s popolno tišino. Obiščite skladišča Zmaja in slavni deželi časti, raziščite zloveščnice in ječe, v katerih se nasprotniki radi skrivajo.

Upravljanje karizmatičnih likov, pridobivanje potrebnih izkušenj za nadaljnje dogodivščine. Adrenalina ne primanjkuje - veliko nalog je povezanih z nevarnostjo, prijatelji in virtualni pomočniki pa vam bodo pomagali pri iskanju.

se srečamo z junaki

Izbira junakov v igri Illuminares je precej lakonična:

 • Deva
 • Bestia
 • Mag
 • Wars
Vsak izmed njih ima svoj seznam spretnosti, a ker je izbor junakov skromen in je potrebno še dodatno črpanje, ga vodijo osebne preference - s katerimi bi rad preživel preostanek svojega življenja v pravljičnem svetu.

Med spretnosti junakov - sposobnost, da imajo tri vrste orožja, ki jih združuje z magijo, in ko sodelujete v bitki, jih spremenite pravočasno. Vendar, ne glede na to, kako spreten je bojevnik, je znak, da se ne more upreti sovražnemu valu. Njihove nadarje bodo dopolnjevali asistenti, med katerimi so tudi zelo zanimive osebe: pijani mojster, vila pravljica, neprekosljiv samurajev morilec.

V bitkah bodo skupaj z vami kaljeni, povečali bodo spretnosti in pridobili uporabne predmete z opremo. Boste cenili njihovo sodelovanje, ko pride čas, da vas ozdravi ran ali da hitro napadete pošast.

Jam posebej pozoren na tiste hišne ljubljenčke, ki vas bodo nosili na sebi:

 • Medvedi
 • Byk
 • Vepri
 • Turtle
 • Tigr
 • zajec
 • Fenix ​​
 • Drakon

Ti nosilci vam bodo pomagali več kot enkrat, ko boste morali hitro priti do novega mesta ali manevrirati na pristanku, kjer je razporejen pekel. Vsak je vreden pozornosti in bo koristen, toda vsak igralec sanja, da se dvigne do trenutka, ko lahko ukroti zmaja ali Phoenixa.

Vsi na službenem iskanju!

Navzkrižni sistem

Illuminares je pogost: igralci z igralci (PvP) in igralci proti pošasti (PvE). Svojo pozitivno nalogo predstavlja možnost združevanja v ceh. V prijazni množici se odpravite v najbolj oddaljene, temne ječe, da jih očistite pošasti. Za tako umazano delo se zanašate na nagrade in izkušnje, ki jih dobite za uspešno delovanje, bodo odprle nove priložnosti. Poleg tega vsak dan vstopite v igro, sodelujte v nagradnih igrah in dobite darila. Nihče ni bil nikoli poškodovan zaradi novih kril ali oklepov bogov.

 

Osvetlitev