Zaznamki

Igra imperijev

Alternativna imena: Igra imperijev

Game Igra imperijev: boj za oblast.

srednjih let, z vsemi svojimi lastnostmi predstavlja igro imperijev. Ljubitelji strategije na potepu se bodo potopili v atmosfero vitezov, vojaških akcij in izkoriščanja za slavo kralja.

Iz najzgodnejših let treh sil se soočajo kot sovražniki, izostrijo svoje meče in sanjajo, da bi zrušili lokalne kralje, da bi združili zemljišče pod njegovo zastavo in se jim pridružili kot nevtralno ozemlje. Vpleteni spori:

  • Severa
  • Alliance
  • UK Albion
  • Imperiya Vesterli

Estestvenno sami kralji niso želeli tvegati v boju in zaposlovati Lords, ki bodo zastopali njihove interese. Izberite si lepo zabavo, ki se zanaša na mesto, zaposlite vojsko in oživite željo svojega gospodarja.

Game Empires vas vabi, da igrate najbolj romantično obdobje, ko ni bilo pomanjkanja dogodivščin in pohajkov, hrabrosti na bojišču in turnirjev. Naučite se nianse igre, da izkoristite vse značilnosti igrač in veliko ur uživanja, ki ste jih zagotovili.

za najem, gradnjo in razvoj.

Cilj je jasen - morate raziskati zemljo in jih pritrditi na svoje. Ampak to je prav in se boriti s svojimi konkurenti in osvojiti tistega, ki bo dovolj pameten, energičen, pogumen in agilen. To lahko dosežemo s stalno prakso v kampanjah, kjer se bodo zagotovo zgodili spopadi s sovražnimi silami.

Igrate igro igre Empires, ki zaposluje do pet vitezov, in vsak dobi svojo ekipo. Dokončanje iskalcev popoln način za izboljšanje značilnosti poveljnika in vojske. Ne pozabite izboljšati strukture mesta: žaga, rudniki, kamnolomi in drugo zagotavljajo potreben material za proizvodnjo vojaške opreme. Bogastvo mesta je neposredno povezano z uspehom vitezov, zato je v vašem interesu, da zberete denar in vire.

Srednji vek

V je imel veliko vero v božansko moč in za njih bi morali govoriti kot o blagajni, dopolnjeni s hrano ali zlatom. Toda šteje samo, da ni vredno.

Vse zaradi doseganja cilja.

bouts ne morem reči, da je zelo spektakularen. Nasprotniki se približujejo na odprtih območjih. Vsaka enota je za enega od vitezov. Nasprotno so si nasprotniki izmenjevali napade in vojska je ubila. Ko se popolnoma razgradi, pride na svoje mesto novi vitez s svojimi silami. Ta raven bi morala podpirati in poskušati izboljšati, da bi še naprej zmagala na vseh mestih.

Studijske igralne funkcije, uredite enote v pravilnem vrstnem redu, da ohranite dohodek mesta na visoki ravni, izboljšajte svoje vojake, boljše artefakte, kupite opremo in vas bodo navdušili z bojevnim uspehom.

upravičen zaveznik v igri podpore iPlayerja Empires v trenutku nevarnosti, in višji je vaš status, bolj verjetno boste pomagali tako, da boste stopali z vsemi svojimi talenti, vključno z upravljanjem ledu, požarnimi udarci, nepopustljivim čarom.

način igranja teče čez veliko ozemlje, označeno na zemljevidu. Raziščite njegove kotičke in pasove pred sovražnikom, postavljene na deželi svobodne zastave, ki razglašajo del Združenega kraljestva. Imeli boste zanimivo delo, in cesta se ne bo zdela dolgočasna. Kruti, vendar tako čudovit svet čaka na svojega vladarja, pripravljenega, da pokaže moč, modrost, skrb, vizijo in talent vodje.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more