Zaznamki

Idle Inn Empire

Alternativna imena:

Idle Inn Empire je ekonomska strateška igra, kjer morate obvladati nenavaden poklic za sodobnega človeka. V igri boste videli nenavadno barvito grafiko v risanem slogu. Glasovna igra je čudovito narejena in zelo natančno prenaša vzdušje srednjeveške gostilne.

Preden začnete, si boste morali izmisliti ime za svojo srednjeveško gostilno in izbrati nekaj drugih možnosti.

Naprej boste našli ne predolgo usposabljanje, kjer vam bodo razvijalci pokazali, kako se izvajajo glavna dejanja v igri.

Potem boste začeli sami igrati Idle Inn Empire.

V tej igri vas čaka veliko zabave, saj je biti hotelski posel v srednjem veku lahko zelo zanimiv.

  • Dodajte sobe svoji gostilni
  • Nadgradite dekor glavne dvorane in dnevnih prostorov
  • Odpreti podobne lokale v drugih naseljih
  • Raziščite nove vrste storitev, s tem boste lahko zaslužili več
  • Upravljajte kuhinjo in bar, izberite, katere jedi in po kakšni ceni se bodo prodajale v vašem hotelu
  • Zgradite znamenitosti, ki bodo naredile vašo gostilno znano in pritegnile popotnike z vsega sveta

Če mislite, da je to celoten seznam primerov, potem se motite, v igri boste našli številna tekmovanja in še več.

Igra ni brez humorja, z gosti se pogosto zgodijo komične situacije, ki vas lahko nasmejijo tudi v mračnem oblačnem dnevu.

Ko imate več hotelov, boste težko sledili vsem sami. Toda razvijalci so takšno situacijo predvideli in uvedli možnost najemanja vodstvenih menedžerjev, ki vam bodo pomagali opravljati vsakodnevna rutinska opravila.

Poskrbite za zabavo gostov.

Bitke v areni Koloseja so odlične za zabavo ljudi. Kot tudi obisk kopaliških kompleksov. Dodaten zaslužek vaši gostilni lahko prinesejo tudi arkadne igre in potapljanje.

V bližini vaših gostiln je veliko število potepuških živali, lahko jih poberete, jim zagotovite hrano in oskrbo. Mnogi gostje se bodo z veseljem sprostili v družbi puhastih hišnih ljubljenčkov.

Poskusite zaposliti točno toliko osebja, kot ga potrebujete, in plačajte svoje delavce dovolj, vendar ne preveč. Če imate preveč zaposlenih, bo to povzročilo pretirano porabo.

Igro obiščite vsak dan in vsak dan vas bo čakalo darilo presenečenja, ob koncu tedna pa boste prejeli še večjo vrednost nagrade.

Tekmujte v tekmovanjih Fishing in Chocolate Factory, da dobite zanimive tematske nagrade. Z izdajo posodobitev bo še več tekmovanj in nagrad.

Za praznike poteka

posebnih dogodkov, kjer boste dobili priložnost postati lastnik ekskluzivnih nagrad.

Za vaše udobje je bila uvedena trgovina v igri, kjer lahko kupite vse, kar potrebujete, tako za valuto v igri kot za pravi denar.

Idle Inn Empire lahko brezplačno prenesete na Android, če sledite povezavi na tem spletnem mestu.

Začnite igrati zdaj in postanite najuspešnejši gostilničar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more