Zaznamki

IcedLand

Alternativna imena: Icedland

Icedland na spletu - brezplačno brayzernaya fantastično igro, ki združuje klasično in gospodarsko strategijo. Ta vloga-igranje iger v besedilni obliki. Oblika besedila pomeni nobenih aktivnih grafičnih modulov. Icedland online igra je ledena svet po apokalipsi. Registracija Icedland vas popelje do 2091. Huda čas, v katerem ljudje, ki so prišli iz kriogeno spanja, poskušam preživeti. Ustvarjanje meščanov skopa zemlja nepredstavljivo prizadevanja zaslužijo svoja sredstva, ki so potrebna sredstva za preživljanje. Icedland lahko igrate s skoraj vsakem računalniku. Najpomembneje je prisotnost teh sistemske zahteve:

1) Operacijski sistem Microsoft Windows 98SE/ME/2000/XP;

2) CPU Pentium 300 MHz

3) Pomnilnik 128 MB,

4) Združljiv z DirectX videoadaptor;

5) internetna povezava.

Prenos datotek ne potrebujete za igranje. Vključili v igri Icedland opravi v naslednjem zaporedju:

- Uveden je ime - ime igre

- Premišljena geslo

- E-mail

- Prepisan kodo

Potem, preden boste dobili okno, kjer Icedland spletu registracija pozove osebne podatke:

- Datum rojstva

- Kraj prebivanja

- Floor

- ICQ

- Telefonska številka

Po zaključku tega procesa, boste dobili GPS-navigator in nož. To je čas, da se prebudimo iz kriogeno spanja, ki je trajala pol stoletja, in močan občutek neugodja iz začasne dezorientacije, poskušamo prilagoditi na življenje v prihodnjem svetu. Najprej morate skrbeti za vir, da bi denar. Icedland online igra ima svojo lastno valuto - Ilex. Razporedi na zaslužiti eno od podjetij, ali v studiu, po učenju o razpoložljivosti delovnih mest. Da bi se izognili neprijetnih presenečenj, zagotovo bi se prepričajte, da ste izbrali dobičkonosnost podjetja.

Igrajte igro na spletu Icedland morali črpanje značaj. Skrbijo za izboljšanje teh lastnosti:

- Zdravje

- Force

- Intelligence

- Natančnost

- Agility

- Art

- Stabilnost

Učenje

- Skill

Za zdravje, moč, inteligenca, natančnost, agility - parametri, s katerimi povečujejo svojo igro postane boljši. Višja kot je stopnja razvoja teh bojnih veščin, lažje Icedland igrajo brez strahu, kar pa ni dovolj močna, da preživi v krutem svetu. Strokovnost, stabilnost in učne spretnosti, povezanih z gospodarskim in spretnostih parametrov, ki so odgovorni za boj.

Online igre Icedland ima dobro razvit sistem PvP. Potekajo konflikti med prebivalci zemlje pogosto privede do spopadov požarov. Poleg tega je od časa do časa imate, da se branijo pred napadi mutanti in affine. Mutanti - podobno kot živali, ki se cepila s človeškimi geni. So bili uporabljeni pri razvoju cepljenja DPA. Ong so izobčenci družbe in se pojavijo nenadoma, kot se morda zdi od nikoder. V resnici pa je polnopravni prebivalci Icedland, kar všeč askeze. Vstajanje enkrat na poti odmaknjeno življenje, vrniti v civilizirano življenje, nimajo več možnosti.

Ti bodo lahko sodelovali v teh vrstah boja: blizu, shot, v naglici, brez razmišljanja. Na voljo so tudi posamične in skupinske bitke, do podjetij vojn.

Izbor predmetov, ki so potrebni za predvajanje Icedland dovolj raznolika. Vse stvari, ki so razdeljeni po kategorijah:

1) Cold Steel

2) strelno orožje

3) Pribor za orožje

4) Armor

5) Čevlji

6) Transport

7) Kits in poživila

8) Granate

9) Darila

10) Electronics

11) Umetnost in vpisane

12) Deli in Junk

Vse stvari imajo poseben namen. Robovi orožje uporabljajo le v zunanjem delu, vendar zelo poceni. Vrst strelnega orožja imajo svoje prednosti in slabosti. Dodatna oprema za orožje so laser in optični znamenitosti, izstrelitev granat. Oklep je potrebno zaščititi. Boste ustvarili sami. Čevlji se uporabljajo v boju. Promet v igri je tako zrak in tla. Kompleti za prvo pomoč vam bo pomagal obnoviti zdravje po prepiru in stimulansi se uporabljajo neposredno za pripravo škode bitko. Umetnost in se zberejo z izdelavo naročil v svojih imenikih registrirati. Junk prav pri ustvarjanju predmetov. In postavke v zameno morali spremeniti nastavitve nekaterih postavk. S pomočjo daril, ki jih lahko udeležijo tisti, ki ti je všeč.

V bojih, ki so potrebni za izvedbo iskanju zaposlitve. In da bi bilo potovanje, z uporabo igre zemljevid, mesto in so de Freeland. Vzemite si čas, da razišče ledena prostranstva zemljišča. Verjemite mi, da se bo potem lahko počutijo v tem svetu udobno in samozavestni!

Igrajte igro na spletu bo Icedland ravni. Z vsako novo raven Icedland odpira veliko možnosti za vse udeležence. Veliko ravni v igri (okoli sto), tako da preden praktično neomejene možnosti za razvoj. Sledite tako boj in gospodarski ravni. Razširi postopoma odkrili globoko bistvo prvotnega idejo v igri. Pregled verjamemo v svoj uspeh in prepričani, da bi lahko dosegli visoko raven!

Potopite se v edinstveno vzdušje v igri in postane ustvarjalec nove čudovito prihodnost! Bodite potrpežljivi in ​​boste zagotovo imeli srečo!