Zaznamki

HullyWood

Alternativna imena: Holywood

Nlayn igre HullyWood - prost brskalnik, ki temelji vlogo igrajo igro, parodirali resnično mobilnike. To je edinstvena priložnost, da doživite zvezdniško življenje z vsemi svojimi zanimivih možnosti in pasti. HullyWood spletu je otok, kjer so gostitelji Vesel, bleary-eyed v nekaterih primerih, vendar na splošno kul kino. Tukaj zavre igralske dejavnosti in registracija HullyWood lahko vam člana. Z potrebne sistemske zahteve in povezavo z internetom za varno pridružijo v tej virtualni svet, poln humorja. Če želite igrati igre na spletu potrebo HullyWood:

1) Microsoft Windows 98SE/ME/2000/XP

2) CPU Pentium 300 MHz

3) Pomnilnik 128 MB

4) Grafična kartica združljiva z DirectX

Registracija HullyWood - hiter in enostaven proces, ki ga izpolnite prijavnico in izberite videz igri značaja. Ni treba prenesti in namestiti igro stranko. Pridružite se v igri HullyWood takole:

- Predstavil lik ime (login)

- Premišljena in napisana geslo

- Geslo je potrjena pri ponavljajočem dajanju

- Vpisani e-poštni naslov

- Put kljukico, da se strinjate s pogoji tega projekta

Dobrodošli v zabavno online igre HullyWood! Peš pot iz preproste na vrh statistik slave. Naj bo Mega Star ni tako preprosto, v resnici pa resnično! V tem svetu, polnem prevar, sovraštvo, zavist in moč denarja je točno to, vse je odvisno od vas. To ni nujno, da izgubljamo živce. Trdo delo, seveda, ni bila preklicana, včasih pa uspeh v igri je odvisna od demonstracij zdrava pamet. Beat vaši nasprotniki lahko uporabite hiter odziv na razmere. In kaj torej vaša dejanja ne bo vedno poštena, vendar učinkovit. Samo vesti pomnjenja zelo dolge scenarije za nič svinca. Včasih je lahko veliko bolj učinkovito kot nepričakovan udarec, kot pravijo pod pasom. Zato ne bodite preveč hipohonder, ne pozabite, da so vaši sovražniki, občasno tudi vas ne bo prizanesel. Vendar pa kljub temu, da od časa do časa morali sprejeti drastične ukrepe HullyWood online igra ponuja možnost izbire, kako bo celoten biti znak vašega značaja. Na zapuščenem otoku sedanjosti:

- Superheroes

- Superzločincem

Hearted in ugleden Superheroes ne bo pustila nikogar na cedilu. Ali je to jadikuje mewing mucek na drevesu ali slaboten staro gospo, ki poteka skozi nevarna križišča - Superheroes vse hiti na pomoč.

Superzločincem prišli ravno nasprotno. Težijo, drugi pa ustvarite vse vrste težav in nelagodje, da gredo naprej k izvajanju načrta, kljub ogorčeni vzkliki drugih - to je osnova njihovega pogleda na svet.

Toda obstaja še ena kategorija igro znakov, ki postane grožnja kot tudi junakov in supervillains. Napeto vzdušje na otoku se stopnjujejo z nepričakovanim napadom vojske kinomonstrov, ki upravlja Supervrag Cthulhu. Te nagnusno bitja nobene razlike, ki uniči. Zato kljub stalnim nasprotovanjem med seboj, Superheroes in supervillains imajo v kritičnih trenutkih, da združi svoja prizadevanja.

V bistvu HullyWood spletno igro - to klasična potezna sistem borbe. Boste morali izbrati mesto za kapi in izid bitke je odvisen od stopnje razvitosti značaja in osnovne sreče. In, čeprav je potrebno veliko truda, tvoj hobi ni omejena na nenehnem spopadu. Zagon HullyWood igro, boste našli vrsto različnih razredov. Bodo morali nakupovati na bulvarju butiki, trudim, da družbeno koristnem delu (npr. na odlagališčih odpadkov, okrasje), ki je potekala avdicije filmske produkcijske družbe, ki delujejo obiskuje pouk in še več. Karkoli narediš, pazi za ohranitev lastnega delovanja. Poskrbimo tudi v fazi predloga, ki pomaga izboljšati igralne sposobnosti. Prikaži vašo osebnost, in nato postavimo na soncu ki ste ga navedli. Možno je, da bo vaš trud bo zelo kmalu uspešna. Samo pomislite, kako lepo je prejel prestižno nagrado ali pa nastavite svojo zvezdo na ulici zvezdami. Sčasoma, lahko celo svojo proizvodno podjetje. Vse to je zelo mamljiva, ampak igrajo HullyWood, ni treba izgubiti pozornost. Najslabše konkurenti in si prizadevati, da narediš nekaj grdo s tabo. Tako da lahko dokažejo, da nisi samo spodoben igralec in najboljši od najboljših! Online igre HullyWood ne samo pomaga, da se počutite kot zvezda, ampak da bi dobili največji užitek od svetlo razgibanem življenju. Set, garderoba, luksuzni salonih, množice oboževalcev, neuravnotežene komično režiserji in producenti so povsod! Vsi ti atributi življenja igralčevega vas bo pozabil, kaj nosil!

Igrajte igro na spletu, boste HullyWood ravni. Poleg tega obstajajo podravni. Začetniki v igri ni v nevarnosti. Na tretji ravni pa se lahko varno izenačiti, nič ne skrbi. Ampak potem se konča vaša imuniteta. Povečati stopnjo priljubljenosti točk boste zaslužili, distribucija, ki se zgodi v garderobi. In pustite, da vsako novo raven igre postane težje, vendar verjamem, da so vabljiv možnosti, ki vam jih ponujajo vredno. Torej, zagotovo sledite skupaj! Prepričajte se, da dlje greš, bolj zanimivo igro!

Ker vprašanj bo pomagalo razumeti referenčne podatke. Prvotno izslediti strip in lep dizajn po vašem okusu. V tej igri elegantno nima analogi. It Yourself koristi preživeli. Pohiti to mikavno otok pod žgočim tropskim soncem, in kmalu spoznala, da ne želite, da ga pustijo. Potrpežljivost ste gaming vznemirjenje in veliko sreče!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more