Zaznamki

Kako preživeti 2

Alternativna imena: Kako preživeti 2, kako preživeti 2

Igra Kako preživeti 2 je priporočljiva za preživetje.

V zgodnji vstopni igri Kako preživeti 2 v žanrih pustolovskih akcijskih vlog. Ljubitelji zombi apokalipse lahko prenašate 29. 10 2015 na platformah:

 • PlayStation 3 in 4
 • Xbox 360
 • Microsoft Windows
 • Wii U
 • Xbox One

Zakaj ljudje vlečejo grozo? Morda jim primanjkuje očal in navdušenja v življenju, zato iščejo način za spodbujanje čustev s pomočjo računalniških iger. Celo kinematografije ni mogoče primerjati z igralnimi produkti, saj občinstvo pušča vlogo nezapletenega opazovalca, medtem ko je v prizorih igrač sposoben vplivati ​​na situacijo, izboljšati svoj značaj in se potopiti v nevarne dogodivščine, da doseže cilj.

Preživeti med zombiji.

Mnogi ljudje poznajo ozadje prvega dela zabave in zdaj lahko prenesete Kako preživeti 2. Stanje z zombi virusom na Los Riskosnu po nekaj letih se ni le izboljšalo, temveč je dobilo nov zagon. Če so sprva znanstveniki mislili, da se bodo z virusi spopadli dovolj hitro, če bi bili izolirani, zdaj pa je jasno, da se je začela globalna pandemija.

Nekdo poskuša preživeti sam, drugi se zberejo v skupine. Tisti, ki so okuženi z grozno okužbo, postajajo vse večji in vse težje je preživeti vsak dan v razpadajočem, razpadajočem svetu, vendar si želimo zgraditi vsaj daljno podobo stabilnosti in blaginje. Glavna stvar je, da ne izgubimo upanja, in morda bo nekega dne prišel dan, ko bo mogoče najti formulo, ki ubije zombi virus.

Moraš iti v Louisiano, vendar lahko samo upaš zase. V tem peklenskem času moraš biti prekleto srečen, pameten in pameten, da bi našel varno mesto za izgradnjo tabora. Pozabite na šolske skavte. Šola za dečke-naravoslovce ni primerna za moške, ki poskušajo urediti bolj ali manj udobno življenje, ne samo zase, ampak si prizadevajo tudi za zaščito prijateljev.

Poiščite hrano, vodo in zavetje ter komunicirajte z različnimi ljudmi in poskušajte razumeti njihove motive in želje. Ne bodo vsi živi prijatelji, ker plenjenje in razbojništvo vedno cvetijo, zdaj pa so dobili "pravni" status. Kaj bo prineslo srečanje s karizmatičnim neznancem, ki obljublja podporo in pomoč? Naj mu zaupam? Moramo poskusiti, ker je definitivno boljši od zombijev.

iger.

Kako preživeti 2 na računalniku vam omogoča, da razširite svojo bazo, privabite do 16 ljudi, in s štirimi lahko izvajate določene akcije hkrati. Med prehodom ob določenem času lahko povečate ali odmaknete, da boste bolje videli rezultat.

Vsak lik prispeva k razvoju kampa z opravljanjem nalog, krepitvijo stavb, nabavo zalog, izdelavo orodij, orožja in oklepov. Ustvarite lahko junake sami in jih nato usposabljate, prilagajajo se pogojem težkega življenja. Zemljevidi so ustvarjeni naključno, in liki raziskujejo na novo odkrita območja, vse do slumov New Orleansa.

Poberi predmete, ki so lahko koristni za krepitev tabora in dvig ravni junaka. Morate graditi pasti, graditi in krepiti barikade, obvladati veščine v delavnicah, dokončati naloge in sodelovati v racijah, spreminjanje dnevnega časa z vremenskimi razmerami pa bo dalo realnejše.

. Naredite vse, da izboljšate svoje življenje v okolju pandemije. Bodite pripravljeni na napad na zombija, kadar koli, prekrivajte hrbet drug drugega in potem boste varni.

Minimalne zahteve sistema

 • ОС: 64bit / Windows 7
 • Zapis: 4 GB OZU
 • Procesor: Intel i3 3GHz
 • Video posnetki: DirectX 11 združljiv
 • prostora na disku: 8 Gb
 • Zvočna kartica: DirectX 11 združljiv
 • DirectX 11
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more