Zaznamki

Hounds

Alternativna imena: Hounds

Hounds - multiplayer računalniške igre v tretji osebi, v tem žanru trilerja. Game Hounds, ustvarili korejski studio, še posebej za ljubitelje ostri spopadi s zunajzemeljskih bitij. Ki ne dajejo normalno življenje. Tukaj sem eden od vojaške skupine, ki so prvi prišli na pomoč navadnih državljanov.

Ne smemo izgubljati časa in pojdite naravnost na oder, pozna vsako tekmo, ustvarite svoj račun z igro. Registracija igre Hounds, kot s katero koli računalniško igro, ne bo veliko truda in ne daje problemov. Standard:

  • Napiši e-poštni naslov;
  • Invent in napišite svoje geslo.

In se znajdete v svetu teme in groze. Če želite začeti igrati igro psov, morate ustvariti svoj lik. V bistvu, imate standardni nabor uniform in opreme. Ampak to je plus, v celotnem igranja lahko spremenite svoj videz in orožje, do majhne podrobnosti. Igra vam omogoča, da brezplačno pse takih funkcij.

Imeli boste veliko izbiro orožja in opreme na splošno. Vaš lik se lahko boril sam in v ekipo, ki bo olajšala igranja, vendar ne veliko.

Kot igra Hounds spletu vaš spremljevalec v igri lahko vaš prijatelj v resničnem svetu.

, So proizvajalci mislili za najbolj gorečimi navijači boja vrste pošasti multiple igre:

  • Enotni način;
  • Cooperative;
  • Merilo bitke;
  • Pri spletnih strelci;
  • Destroy šefi.

Enotni način - Vaše spektakularno bitko samo s tujimi bitji. Precej zapleten proces.

Cooperative - boj z ramo ob rami s prijatelji. Vendar pa postane bolj in nasprotniki, kar ni veliko lažje bojna skupina.

Bitke Obsežne - bitka dogaja prav v središču mesta, kjer vse mrgoli pošasti, in obstaja veliko vaših zaveznikov.

Pri spletnih strelcev - je znano, da igralci režime za boj proti tujce.

Uničevanja šefi - ločena obravnava na vrhu, morda ne dela za vsakogar. Bitka z velikimi in močnimi voditelji tujih bitij.

Z vsem tem igrača je velik plus, da je ena pomanjkljivost. Ker igra v tretji osebi, si lahko ogledate celoten proces od ramen. Vaš lik je tisto, kar je skoraj pokriva celoten zaslon, je zelo težko, da se osredotočijo na tisto, kar se dogaja v procesu igre. Ampak to sčasoma navadili.

Temeljno načelo v igri - da bo vedno z veliko orožja.

Rečeno je, da je grafika v igri lovskih psov, presenetljivo v svojem realizmu in visoke kakovosti. Večni mrak, suspenz za vogalom - moramo vedno biti na straži. Pobeg ne bo delovalo - so povsod, in hrepenijo tvojo smrt. Navijači niso videli že dolgo časa igrač grozljivk tako realno. Glasba je prav tako opravljal svoje delo in postavlja mrzlica navzdol kožo. Igra je vse bolj pridobiva želijo igrati karkoli te vrste.

Lahko začnete igrati igro psov. Saj je le, da se registrirajo in ste bojevnik v tem temnem svetu grozote. Imajo lepo igranja. Vso srečo, da preživi!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more