Zaznamki

konjska farma

Alternativna imena: konjska farma

Horse Farm se boste počutili kot pravi rančar. Če imate radi igre na kmetiji in imate strast do konj, je to igra, ki jo morate zagotovo igrati. Poleg tega ima igra čudovito risano grafiko.

Ko začnete igrati Horse Farm, boste dobili zelo majhen ranč, ki ga morate spremeniti v uspešno podjetje. Kasneje boste lahko za svoj ranč kupili številne pasme konj. Na primer, drobni škotski poniji, arabski konji, hanoverski, appaloosa in druge pasme z vsega sveta. Nekaj konj lahko kupite za valuto v igri, najredkejše pa dobite z izpolnjevanjem nalog. Med igranjem vam ne bo dolgčas, tukaj je kratek seznam, kaj morate storiti:

  • Sledite tabli in dokončajte naloge, ki se bodo pojavile na njej.
  • Zgradite hleve, koče in skednje.
  • Zgradite kavarno in tematske vožnje za obiskovalce ranča.
  • Prilagodite svoje hleve z dekorjem in pohištvom po svojem okusu.
  • Poskrbite za svoje konje.
  • Zgradite nove hleve in nadgradite tiste, ki jih že imate.
  • Pridobite čim več pasem konj na svojem ranču. Zagotovo so med njimi tudi takšni, za katere boste med igro izvedeli prvič.
  • Ustvarite vzrejno postajo, ki vam omogoča križanje različnih pasem, da dobite ljubka žrebeta z videzom in lastnostmi, podedovanimi od obeh pasem.
  • Postani ustanovitelj jahalne akademije.

Zdaj pa malo več o vsem. Kot ste razumeli iz zgornjega seznama, niste prišli v upravljanje ne le ranča, kjer se gojijo konji za prodajo. Sodobni ranči so velika zabavna podjetja, odprta za obiskovalce. Hranjenje velikega števila konj je drago, zato pazite, da povečate število obiskovalcev. Zgradite jim zanimive atrakcije, trgovine s spominki, restavracije in kavarne, kjer boste lahko kaj pojedli, to vam bo prineslo denar. Zelo težko boš upravljati ogromen ranč, ki ga gradiš sam, najemati delavce, vendar se ne zanašaj preveč, ker jih je treba plačati. Pri ustvarjanju novih zgradb izberite barvo ploščic in notranjo opremo po vaših željah, dajte jim svoj edinstven dizajn.

Brez drugih igralcev bi bilo dolgočasno. Zato boste sčasoma lahko obiskovali sosednje ranče, sodelovali na tekmovanjih, komunicirali, trgovali in izmenjevali blago s sosedi. Možno bo zaprositi za pomoč, vendar ne pozabite sami pomagati drugim igralcem, ko boste zanjo zaprošeni. Razvijalci vas poskušajo zabavati. Igra se razvija, posodobitve se redno objavljajo z novimi zanimivostmi. Dodane pasme konj. Obstajajo tematska tekmovanja. Igra je brezplačna. Če pa želite, da se vaš ranč razvija hitreje, tako da porabite nekaj pravega denarja, si lahko nekoliko olajšate igranje in ga bolj prijetno, poleg tega pa se zahvalite razvijalcem za njihovo delo.

Horse Farm brezplačno prenesete tukaj, tako da kliknete povezavo na strani.

ljubkih konj vas čaka v tej zabavni igri, začnite zdaj!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more