Zaznamki

Hoppenia spletu

Alternativna imena: Hoppeniya, Hopen

Hoppenia na spletu - brezplačno brskalnik je fantastično igro, ki združuje elemente strategije in Manager. V novem skrivnostni svet, ki bo odprt za vas, da igrajo na spletu Hoppenia, boste ustvarili svoj prebivališče, zapolnijo svoje magične živali, ki bo poskrbel, da se borijo in sodelovati z drugimi akterji. Če želite igrati Hoppenia Računalnik mora izpolnjevati naslednje minimalne sistemske zahteve:

- Procesor: P4/Celeron 1. 2 + ali Athlon MP / XP

- Vsaj 512 MB pomnilnika (optimalno 2GB)

- Direct 3D združljiva grafična kartica

- Adobe Flash plugin (v. 10. xx)

- Internetna povezava

Vrata za to neverjetno svetu odprete registracijo Hoppenia. Če želite začeti Hoppenia igro, ni treba prenesti in namestiti igro stranko. Pridružite se v igri zahteva uvedbo Hoppenia naslednje podatke:

1) močna gesla

2) E-mail (dejansko obstaja)

3) Izmišljeno ime značaja, za katero ste postali igrati

4) Koda

Hoppenia Registracija je končana in lahko s pritiskom na gumb za predvajanje. Dobrodošli vlek v sporu med življenjem in Keepers Guardians požara po izbiri položaj ene od strank.

Imetniki življenja verjamejo v moč v znanstvenem procesu, zato je treba razmisliti razvoja pomembnih tehnologij. Če ni bilo treba boriti, bi ti užival mirno življenje na svojih otokih.

Guardians of Fire sanje hitri osvojitvi arhipelaga. Prepričani so, da lahko uporaba sile pridobiti nadzor nad vsem, in ne preneha opravljati svojo napadom nioluni.

Običajno online igra Hoppenia razdeli znake na dve vrsti:

1) CAEP

2) Nioluni

Vnesete ta svet v obliki Sayera. CAEP gosti čarobnih živali - nioluni. Začetnik CAEP ima pravico do izbire ljubljenčka eno, ampak med tekmo številko, seveda, povečuje. Tridimenzionalni bitk v tej igri so na voljo, izvaja z nioluni, saj so tvoji gladiatorji. Bitka se pojavljajo med seboj Sueur, ki se imenuje turnirjev. Lahko sodelujejo na turnirjih elementov, začetnike in začinjeno mladega Sayera. Ker govorimo o sistemu PvP, je treba omeniti, da moraš včasih v igri, da se vključijo v boj z NPC, da so tudi prebivalci v virtualnem svetu Hoppenia.

Nioluni - so živali, ki potrebujejo skrbništvo svojih pokroviteljev. Obstajajo parametri, ki označujejo živina vzdržljivost (znesek), agilnost (mobilnost, hiter odziv na napade), natančnost (sposobnost napovedati obnašanje sovražnika), moč (fizično komponento, ki je odgovorna za električne možganske kapi), modrost (omogoča pravilno uporabo magične uroke v bitki) . Katera žival bi izbrali, bo imela svoje prednosti in slabosti, saj se vsaka vrsta zgoraj navedene lastnosti razvila v večji ali manjši meri. V igri Hoppenia Trenutno

- Bears

- Wolves

- Cow

- Monkey

- Tigers.

Sproščujoče medvedi včasih pojavijo leni. Ampak postali jezni, nepreviden nasprotnik dobesedno bo poskušala peti kota. Debele kože medveda ne more biti poškodovan noben orožje, njegove neverjetno močne udarce, da sem bolje, da ne preizkusiti.

Glavna prednost volkov šteje agility. V bitki, pa je zelo težko postaviti škodo volk. Tujec, ki jim milosti in vedo svoje delo.

Wise krave dosegel globoko poznavanje magije, zato ga uporabljajo, je mogoče uničiti vsakogar na njegovi poti.

Hitro opice, ki lahko odbijajo večino napadov. So mojstri uporabljajo psihološki napad, ker so v boju in še vedno uspe zasmehoval sovražnika.

Tigri so tako težki, da še naprej boriti, kljub rane krvavitve. Takoj utripa bes pomaga tiger uporabljajo točne in smrtonosne udarce.

Vse nioluni živi v templju. Hraniš jih, vlak ali pa samo komunicirati. Ampak to se zgodi, da je treba zmanjšati svojo nioluni Hospital (obnoviti zdravje). Zgodi, morate poslati žival na stolp ali Magic Academy (za učenje čarobne trike in fizično).

Igrajte igro na spletu lahko Hoppenia uporabo teh lokacij

- Residence

- Adventistična

- Jame.

Residence - je vaša osebna lastnina, kjer je glavna stavba dvorec. Poleg tega obstajajo številne druge stavbe za različne namene. Na primer, ribiška koča za lovljenje rib ali kmetije za pridelavo zrnja. CAEP mora redno narediti ovinek za spremljanje procesov, ki se pojavljajo na območju svojega premoženja.

Adventistična City - kapital Hoppenii. Nahaja se tukaj arena, dražba, mestna hiša, hiša mojster prostor je na voljo na vseh klanov Sueur. Na primer, se lahko pritožite na mestu, da se vključijo v boj, ki je nastal v areni.

Pot teče skozi mesto jam. Tukaj lahko zmaga, ne samo divje nioluni ampak tudi dobili nekaj koristnih stvari.

Hoppenia online igra omogoča naslednje vire:

- Diamanti - najbolj dragoceno. Z njihovo pomočjo, vključite različne bonuse.

- Gold - osnovna denarna enota, vam omogoča, da kupujejo potrebno blago.

- Gradbeni materiali - les, kamen in glina. Lahko dobite samo preko gospodarske zbornice.

- Hrana za hranjenje nioluni (žitarice, meso, ribe, itd

Začnite igrati prav zdaj, in sami prednosti glasovati Hoppenia. Boste zagotovo všeč preprost in dostopen vmesnik v igri. Prisotnost osnovnih informacij bo pomagal v težkih časih. In bo uporaba predlaganega sistema napotitev, da igra še bolj zanimiva. Za igranje s prijatelji, ki jih povabite bo veliko lažje in bolj razburljivo!

Igrajte igro na spletu Hoppenia se gibljejo skozi ravni. Za začetek navaditi, mimo parcele nalog. Nadalje okrepiti njegov nivo, bodo ocenili vaše izkušnje. Dragi igralci, vsak nov nivo prinaša svoje prednosti, zato nenehno prizadevati, da se premaknete naprej, da bi dobili priložnost, da uživajo in ponosni na svoje dosežke!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more