Zaznamki

Sveti-War

Alternativna imena: Holy War

Medieval religija in njihovi zvesti fanatiki, križarske vojne in soočenje celih narodov - ni enostavno realnost Holy-War spletu. Ni prostora odpadništvo ali strahopetnost, vse, kar se dogaja v božjem imenu in z njegovim dovoljenjem ...

Online igre Holy-War prispeva k razvoju, ki temelji brskalnika igranje vlog igre srednjeveške teme. Dosežejo uspeh in zmago nad sovražnikom, lahko sledite prepričanja svoje vere, ki jo sprejemajo, ko se registrirate. Poleg svetovnega izbiri - verskemu statusu (Knight Catholic-muslimanska Saraceni in pogani), bo registracija v Sveti-vojni igri zahtevajo, da se odločijo, kakšen svet si želimo živeti - povabljenih šest. No, potem pa vse bolj prozaično - ustvariti edinstveno ime, vnesite naslov trenutni e-poštni račun, sprejeti sporazum o uporabniku in registracijo na tej Svetem-vojne je konec.

Ker je bil junak avtomatično izvoljen (registracija Holy-War Online ni prostora za svobodo izbire, kot je na primer), da ga edinstvena in daje posamezne funkcije, ki jih ne bo uspelo.

Holy-War spletno igro, v kateri vsi potekala med predstavniki opozicije, ena dirka - med ljudmi. Pripadniki različnih veroizpovedi (razen fanatična predanost), različne individualne veščine in sposobnosti, vojaško strelivo in orožje. Kasneje, pridobivajo izkušnje in služenje zlate kovance, jih lahko kupite za vaš značaj nove oklep, ščitniki orožja in opreme. Poleg tega je v trgovinah še vedno veliko stvari - od boja proti žrebcev do magične eliksiri.

Holy-War Game Online ponuja široko paleto quests, da gredo in rešiti veliko težav igre. Seveda, glavni vodilni motiv dejanja katere koli viteza Reda je, da ustvarite svoje. Vsaj naj bi to prizadevajo. Morda vaše naročilo ne bo takoj mogočno in veličastno, vendar imajo potrpljenje. Igraj Holy-War potrebujete faze, pokukati v sovražnike, reševanje neposrednih težav, njihovih coaching veščin. Kar zadeva to zadnjo točko, je dobro, da se izvaja na svojem ozemlju, tako da so rudarske viri in vklopite svojo skromno bivališče v veličastni grajski vreden čelu naročila.

Za odvzem sredstev ni treba storiti nič posebnega, samo aktivno igranje igre na spletu Svetega vojni. Morda za nekatere igralce ropa in napada - Out of the navadnih načinov, ampak tukaj so zakonite. Na vmesniku ima posebne značilnosti - ". Attack" "napadanja", "plen", Igrajte igro Holy-War spletu je primeren za to, da lahko izberete stopnjo nasprotnika - to vam bo dala seznam kandidatov, ki jih lahko napadli. Poleg tega obstaja časovna omejitev in bo sposoben prepoznati napade.

Vendar pa ni nujno, da zaslužijo ropi - gredo na delo ali postane plačanec, ki služijo na pogodbenih bitk. Na voljo za hazarderji vložke iger in stav.

In kje je mesto vere, vas vprašam? V boju proti PvP - bomo odgovorili! Ko urejen bitko - da zoper sklep, nato pa, da je, kjer je vroče boj, predanost in zagovarjati svojo ideologijo. Deluje format dvobojih na skupnem da se določi zmagovalec.

Opozoriti je treba, da je Sveti-War igral na prvi pogled zdi nudnovato kraje, verjetno zaradi dejstva, da je pred predvajalnik ne predstavlja izzive, in ni prostora zgodba gostje. Vendar pa je nekaj drugega, ki nosi nič manj - in edinstven duh srednjeveškega viteštva, priložnost, da se izražajo v različnih oblikah (od bojevnika v predikantu) in, seveda, veliko boj za skupno stvar.